Vil du gerne udvide dine kompetencer?

Der er i dag rigtig mange firmaer, der gør brug af bestyrelsesmedlemmer, som der kan findes uden for deres egen arbejdsplads. Det betyder, at de tager folk med i bestyrelsen udefra, som der kan bringe noget nyt og noget frisk ind, idet de kommer med nogle nye øjne, der netop kan være lige præcis det, der er behov for. Det er dog ikke nogen hemmelighed, at det ikke er alle, der kan komme i betragtninger til diverse bestyrelser. Ofte kræver det, at man har en vis indsigt i det arbejde, som firmaet er beskæftiget i samt det at sidde i en bestyrelse generelt. Og er det noget, som du gerne vil blive rigtig god til? Så kan det være, at du bør læse med her nedenunder.

Bliv et godt bestyrelsesmedlem med en bestyrelsesuddannelse

Vi har nemlig alle mulighed for at blive gode bestyrelsesmedlemmer via en bestyrelsesuddannelse. Og mange vil gerne det, da det kan give dem nogle ekstra kompetencer, der kan være givende, hvis man en dag kommer til at stå ledig på jobmarkedet. Derudover er det også nogle kompetencer, som man kan bruge i forhold til ens eget job og hverdag, da de lader en forstå, hvordan man bevarer et overblik, kommunikerer forståeligt og har styr på den generelle lovgivning.

Få opbygget din viden og dine kompetencer inden for bestyrelser

Med det sagt er det således muligt for dig at tage et kursus, der lader dig få den viden, som der er behov for, når du gerne vil udvide dine kompetencer til også at kunne være et godt bestyrelsesmedlem. Og det er lige meget, hvilken post du gerne vil besidde lige såvel, som det er uafhængigt af den branche, som du er beskæftiget inden for.

Påfør dit CV et Board Certificate

Med en Board Certificate kan du få papir på dine bestyrelseskompetencer, og du giver derfor dig selv nogle gode forudsætninger for at blive valgt ind. Både fordi du har den viden, som der mange steder er behov for, men også fordi du har vist et forudgående initiativ i forhold til din interesse, når du har taget et kursus.

Kurset strækker sig over tre intense dage

På de første to dage af det kursus, som der er tale om her, skabes der et fundament for dit bestyrelsesarbejde. Det betyder, at du bliver givet nogle grundlæggende redskaber, som du kan tage med dig videre ud i dit arbejde. På den tredje dag bliver du testet i nogle unikke og specielle situationer, således du finder ud af, hvordan du bør agere og handle. Det hele foregår via bestyrelsessimulationsspillet, The Board Game.

Du har meget mere at byde på efterfølgende

Med et kursus gennemført vil du stå tilbage med et stykke papir i hånden, der fortæller dine fremtidige arbejdsgivere, at du har nogle betydelige og professionelle kompetencer inden for best-practice, du kender til de nyeste tendenser, du kender til konkrete arbejdsredskaber, du har viden om den seneste lovgivning, og at du er medlem af et alumninetværk.