Ved du, hvad klistermærker kan gøre for dit firma?

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi lever i en tid, hvor det kan være utrolig svært at fange vores målgruppes opmærksomhed. Vi bliver overrumplet med diverse reklamer og informationer hver dag, og derfor er det let at forsvinde i mængden. Og derfor er det også med at tænke en smule ud af boksen, når du gerne vil yde en indsats, der giver dig en fordel på markedet. Det er noget, du kan opnå med klistermærker. Og bor du i Lejre eller Roskilde, kan du nemt få trykt dine klistermærker.

Gør noget anderledes

Alle former for klistermærker er spændende og sjove, især når de fortæller os noget og bidrager med nyttig viden, vi ellers skulle have søgt os frem til eller måske ville have været nødsaget til at læse os frem til, hvilket er noget, der tager tid. Og tid, det er ikke noget, vi har meget af i dag. Og derfor overser vi også ofte meget af det, som foregår omkring os. Kun det, som virkelig skiller sig ud, er sjovt og anderledes, rammer os, og så har du din målgruppes opmærksomhed.

Du kan blandt andet bruge klistermærker til at fortælle nogle korte budskaber, når du sender pakker ud. Det er spændende og anderledes. Eller du kan klistre dem rundt på kontoret, firmaet eller i virksomheden for på den måde både at give dine medarbejdere noget sjovt at kigge på, men samtidig også giver dine potentielle kunder noget, de kan undre sig over, når de kommer på besøg. For hvorfor sidder der sådan nogle klistermærker alle steder?

Det får de lyst til at kigge nærmere på, og så har du fanget deres opmærksomhed og interesse. Det er altså ikke meget, der skal til, og du kan derfor med nogle få trin gøre noget, der kan forbedre din synlighed på markedet.