I en virksomhed er det vigtigt at kunne dele sine tanker og idéer med cheferne og kollegerne. Som virksomhed er det vigtigt at kunne være kreative og komme med nye idéer og løsninger, for at følge med udviklingen. Derfor er et whiteboard ofte en vigtig del af mange forskellige typer virksomheder, da den er det ideelle kreative værktøj, når der for eksempel skal brainstormes, deles idéer eller skrives huskelister. Derudover er et whiteboard til hver en tid at foretrække frem for noter på computeren, på grund af den store mulighed for kreativitet og deling.

Hvad er et whiteboard?

Et whiteboard er en slags tavle man kan skrive på. Ved hjælp af specielle tuscher er det muligt at tegne på tavlen, men også at fjerne det igen, uden problemer. Whiteboardet er et populært værktøj i mange virksomheder og lignende, da det er perfekt til brainstorming, mindmapping, kommunikation og til at visualisere tanker og idéer. Derudover er et whiteboard praktisk, fordi det også er magnetisk. Derfor kan det bruges som opslagstavle og til at hænge vigtige sedler og noter op på, som hele virksomheden skal se. Whiteboards er sjove til brainstorming, da tuscherne fås i mange forskellige farver, som dermed kan gøre brainstormingen mere kreativ.

Hvorfor vælge et whiteboard?

Et whiteboard er en god løsning til den kreative og innovative virksomhed. Det giver alle medarbejdere i virksomheden mulighed for at dele deres tanker og idéer med kollegerne på en let, smart og tilgængelig måde. Hvis medarbejderne skriver deres tanker og idéer ned som noter på computeren, er det ikke sikkert at de gode idéer kommer videre. Ved at skrive dem på tavlen, er medarbejderne sikre på at få deres gode idéer hørt, så de kan blive ført ud i livet, og ligeledes har cheferne mulighed for at se deres medarbejderes gode idéer. Whiteboardet er også en god løsning hvis der skal gives korte beskeder eller lignende. Whiteboardet fås i mange forskellige størrelser, så din virksomhed let kan få et, der passer perfekt ind på jeres kontor eller i frokoststuen.

Perfekt til personalemødet

Et whiteboard er også den perfekte løsning, når der skal afholdes personalemøde i virksomheden. Whiteboardet er et godt værktøj til at få formidlet de vigtigste punkter ned på skrift, samtidig med, at det er let at danne sig et overblik. Desuden kan whiteboardet bruges til at skrive dagsordenen ned på, så ingen af medarbejderne er i tvivl om denne, i løbet af dagens møde. Inden mødet kan medarbejderne også få mulighed for at skrive punkter på, som de ønsker at få drøftet til det kommende møde.