Vælg det rette gulv til din butik

Trænger gulvet i din butik snart til at blive udskiftet? Et flot og elegant gulv i butikken er med til at give dine kunder en god helhedsoplevelse af butikken. Det gør nemlig butikken indbydende og behagelig.

Det kan dog være en stor beslutning af udskifte gulvet, for hvilket gulv skal du lige vælge til din butik? Herunder får du nogle god bud på gulve som er meget velegnede til din butik.

·     Elegant og eksklusivt look med sildebensparket

Et gulv af sildebensparket er en super flot løsning til en butik. Sildebensparket udstråler eksklusivitet og elegance, hvilket er ord, du måske gerne ser din butik associeret med. Hos Alpogroup finder du sildebensparket (og andre typer af gulve) i høj kvalitet. Du kan selv være med til at bestemme gulvets udseende ved at vælge en sortering, som du kan lide.

·     Et rustikt udseende med egeplank

Ønsker du at understøtte butikkens skandinaviske atmosfære med et rustikt gulv? Så vælg et lækkert egeplankegulv i massivt træ. De brede, lange planker med åretegninger og knaster giver et naturligt og friskt udseende til butikken. Vælg et ubehandlet egeplankegulv for en nordisk stil eller vælg et oliebehandlet gulv for en afdæmpet og varm atmosfære.

·     Lamelplank for et levende og lyst look

Bliver egeplankegulvet lidt for bred? Så er lamelplankegulvet måske den rette løsning for dig. Her er brædderne lidt smallere end ved en egeplanke. Det giver et mere levende udseende til din butik. Lamelplankegulvet kan fås med forskellige overfladebehandlinger som giver forskellige udtryk. Vælg fx lamelplank i farven hvar for en varm og hyggelig atmosfære i butikken. Eller vælg lamelplank i hvidolie for et nordisk og friskt udseende.

Uanset hvilket trægulv du vælger, kræver gulvet den rette pleje. Hvis du plejer gulvet med det rette plejeprodukt, er du sikker på at have et gulv som holder sig super flot i mange år.