Udstyr til kokke og cateringvirksomheder

Driver du et storkøkken eller en catering virksomhed? Her er det altafgørende at have udstyret i orden. Kokkeknivene skal være skarpe, man skal kunne regne med ovnen, tallerkenerne skal være smukke, og tøjet skal være rent og pænt. Når man skal yde den højeste service og give de bedste smagsoplevelser, skal omgivelserne og udstyret være i orden.

Dit køkken skal fremstå professionelt

Madens smag og kvalitet er den største faktor for din virksomheds succes og gæsters tilfredshed. Det er dog ikke hele opskriften. Fremtoning, præsentation og atmosfære er stort set lige så vigtig. Det er de færreste gæster, der nyder at spise på restauranter, hvor der er grimme tallerkner, beskidte tjenere eller sjusket præsentation af maden. Derfor er det super vigtigt, at dine tjenere og kokke fremstår professionelle med rene tjenerforklæder og rene kokkejakker. Det siges, at man spiser med øjnene, og derfor er det vigtigt at overveje, hvordan maden præsenteres på tallerkenen. En smuk tallerken kan gøre underværker for en ellers simpel, men lækker ret. De sociale medier og mund-til-mund reklame er noget, af det mest effektive markedsføring du kan få, men som man ikke kan købe sig til. Det gør præsentationen af maden endnu vigtigere.

 

Hos Cateringinventar.dk kan du købe det bedste udstyr til storkøkkener til den laveste pris. Virksomhedens store lagerhaller og indkøbsmuligheder giver dem mulighed for at tilbyde de bedste produkter til den laveste pris. Virksomheden sælger kun de bedste kvalitetsprodukter i deres respektive kategorier og tester altid produkterne, inden de kommer i sortiment. Derfor er du sikret den bedste viden og det bedste udvalg. Udover stort showroom og lagerhaller råder virksomheden også over en PLUK-butik, hvor du kan få køkkentilbehør med hjem samme dag. Her finder du bl.a. bakker, fade, kurve, knive, køkkenmaskiner og meget mere.

Det rette kokkeudstyr

Det rette udstyr i køkkenet er bestemt heller ikke et sted, du ønsker at gå ned på kvalitet. Den rigtige kokkekniv er altafgørende for dine medarbejderes arbejdsglæde. I en restaurationsvirksomhed eller et storkøkken er funktionelt udstyr og professionelle køkkenknive en hygiejnefaktor, der bare skal være der. Hos Cateringinventar.dk forhandler de kun kvalitetsknive. Det fortrukne mærke er Mercer knivene, der er populære i USA. Mercer leverer knive til 90% af alle USA’s kokkeakademier. Hos Mercer er der ikke kun fokus på selve knivbladet, men også håndtaget. Den ligger godt i hånden, hvilket er vigtigt for køkkenpersonalet.

 

Det rette udstyr gør kokkens arbejdsdag nemmere og skaber mere glæde og kreativitet i køkkenet. Det rette udstyr mindsker stress og skaber trygge rammer for kokken. For at skabe trygge rammer er det også vigtigt med den rette påklædning i køkkenet. Kokkejakken er ikke kun til for at fremstå pæn og præsentabel, den skal også være i en slidstærk kvalitet, der nemt kan vaskes ren af diverse pletter. Fødderne skal beskyttes efter branchen standarder, men blot fordi skoen skal beskytte foden, bør den ikke være stiv og træls at have på. Kokkesko skal være bløde og fleksible, samtidig med at de kan håndtere en varm fod og frigive sved. En god sko giver en glad kok – uden ondt i fødderne.