Udskift dine blækpatroner med kompatible blækpatroner og spar penge

Har du tænkt over, hvor mange penge din virksomhed bruger på blækpatroner? Og ved du, at virksomheden kan spare mange penge ved at udskifte de originale blækpatroner med kompatible blækpatroner? Mange vælger at købe de blækpatroner, der hører med til printeren og som altså har samme mærke som selve printeren. Det bliver dog hurtigt meget dyrt, og derfor kan det godt svare sig at skifte de originale blækpatroner ud med kompatible blækpatroner.

 

Hvad er kompatible blækpatroner?

Du har måske lagt mærke til, at prisen på en ny printer ligger i den lave ende, mens prisen på de originale blækpatroner, der hører med til printeren derimod ligger i den høje ende. Det vil sige, at når du køber blækpatroner af et bestemt mærke, betaler du også for dette mærke. Netop dét er grunden til, at der er opstået stor konkurrence på printermarkedet de senere år. Blækpatroner, der ikke er originale og altså ikke har et bestemt mærke, kaldes for kompatible blækpatroner, og de sælges til en meget billigere pris end de originale. De kompatible blækpatroner er af samme kvalitet som de originale, da de både har samme certificeringer i forhold til arbejdsgang og kvalitet, og de bliver derudover også produceret på samme måde og af det samme udstyr. Den egentlige forskel på de originale og de kompatible blækpatroner er dermed selve logoet og prisen. Virksomheder kan derfor spare meget ved at skifte fra originale til kompatible blækpatroner

 

Så meget kan I spare ved at købe kompatible blækpatroner

Selve prisen på de kompatible blækpatroner er ofte 50 % lavere end prisen på de originale blækpatroner. Udover at den egentlig pris er lavere, er der også penge at spare på andre områder, når man vælger de kompatible blækpatroner. Der er for eksempel væsentligt mindre blæk i de originale patroner, end der var for 10 år siden. Dengang kostede 43 ml blæk omkring 190 kr., og i dag koster 4 ml blæk omkring 160 kr. Det er størrelsen af svampen inden i patronen, der er blevet reduceret, og derfor kan den indeholde mindre blæk. Det kan derfor godt svare sig at skrifte til de billigere kompatible blækpatroner, da der i sidste ende er mange penge at spare.