Trænger du til en klipning? Så prøv en grøn frisør

De fleste kan nikke genkendende til, at man ikke altid lige kommer af sted til frisør, selvom ens hår i særdeleshed godt kunne trænge til det. Det er dog ikke en god ting at udskyde, hvis man fortsat ønsker smukt, sundt og glansfuldt hår, og derfor er det vigtigt, at man alligevel kommer af sted til frisør, selvom det sommetider kan mærkes på tegnebogen. Trænger du eller en du kender til en klipning, og ønsker i at prøve noget nyt, så kan det være, at i skal prøve kræfter af med en frisør med fokus på økologi.

De grønne frisører har specialiseret sig i økologi men har samtidig den rette uddannelse

Hvis du ønsker at passe Danmark og miljøet, så kan det være, at en økologisk frisør er et godt valg for dig og dine værdier. De grønne frisører har nemlig specialiseret sig i økologi indenfor frisørfaget, hvilket vil sige, at de bruger produkter, som er bæredygtige, og som i høj grad ikke påvirker miljøet nær så meget, som andre produkter eksempelvis kan påvirke. At være grøn frisør betyder dog ikke, at man ikke har den rette frisøruddannelse. De har alle nemlig den fireårige frisøruddannelse med på jobbet, og de har udover fokusset på miljøet også mange andre færdigheder, som er nyttige indenfor frisørfaget.

Udover klipninger på alle køn i alle aldre kan de også tilbyde en miljøvenlig og skånsom makeup, hvis du står og skal til et arrangement, hvor man eventuelt skal piftes lidt op.

Nyborgs grønne salon har også mange gode tilbud

Selvom en klipning typisk kan blive dyr, så kan man være heldig, at der engang imellem er tilbud, som man kan benytte sig af. Den grønne frisør i Nyborg har mange tilbud – eksempelvis kan man få studierabat, og man kan også få en gratis børneklipning hver onsdag, hvis man selv bestiller en klipning – på den måde kan man slå to fluer med ét smæk.