Hverdagens travlhed kan sætte sine spor i valget på tøj og sko, når man om morgenen har travlt med at komme ud af døren. Noget af det som kan være med til at sætte prikken over i’et på et outfit er smykker, og særligt ure kan være en god accesories at tilføje, hvis du ønsker at gøre noget ekstra ud af det beskedne outfit.

Skab blikfang

Hører du til den minimalistiske stil og er dit outfit oftest en ensfarvet skjorte med sorte- eller grå bukser, kan det være super trendy at kaste sig ud i et farverigt ur. Mange tyr sig til et sølv- eller guld ur, eller et ur med en simpel urskive og sort læderrem, men tør man træde bare et skridt ved siden af, kunne man forsøge sig med en læderrem i farven blå, brun, hvid eller måske endda gul. Skab blikfang selvom du altid bærer et sort-hvidt outfit. 3 ting, der kan have betydning for dit valg af et stilfuldt ur kunne være:

  • Ejer du allerede et ur, hvor remmen er ved at blive trist at se på, kan du undersøge mulighederne for at finde en anden rem, der matcher målene på urskiven.
  • Ton dit outfit ned i farver og mønstre, og lad dit ur skabe blikfanget.
  • Gør noget nyt – køber du altid store, voluminøse ure i samme farve, bør du overveje at springe ud i et ur med en lille urskive og måske med en brun læderrem.

Spring ud i det

Har du svært ved at sætte dig for en farve, der vil være god til dig, eller har du fået blod på tanden til at købe et ur, du førhen ikke ville have købt, kan du med stor sandsynlighed finde dit næste stilfulde ur hos Chris Copenhagen. Her finder du modeure i minimalistisk design, der følger tidens trend og mode og samtidig er med til at give et mere simpelt outfit et stilfuldt blikfang.