hotel opholdI et travlt liv med arbejde, børn og bolig er der ikke meget tid til at slappe af og bare nyde at være sammen. Det hele går hurtigt op i ”hvad skal vi lave til aftensmad”, TV-kiggeri og madpakker til ungerne. Derfor er det vigtigt at stikke af fra det hele en gang imellem og bare hygge sig uden hverdagens forpligtelser.

Stik af med din partner

Mange par glemmer at ”se” hinanden i den travle hverdag. Se hinanden som dem de er, når de ikke er forældre og optaget af praktiske foranstaltninger for at få alle ender til at nå sammen med arbejde, syge børn og tidspres fra mange sider. For at få et parforhold til at fungere er det gavnligt at skabe små ”bobler”, hvor man møder hinanden, som de kærester man var til at starte med. Det er et weekendophold på hotel uden børn oplagt til. Her kan I bare være jer to og skal slet ikke forholde jer til praktiske ting. Det er ren hygge og kvalitetssamvær. Ofte er sådan en skøn weekend nok til at få kærligheden til at blomstre igen og give brændstof til de næste måneders travlhed.
Find masser af forslag til hotelophold på Https://guestapart.dk

Skab rolig familietid

Det kan også være virkelig godt at tage børnene med på weekendophold en gang i mellem. Det er som en miniferie midt i det hele, som giver mulighed for bare at hygge sig sammen og give maksimal opmærksomhed til ungerne. En lille lomme i hverdagen, hvor der ikke skal tænkes på praktik og sengetider, men hvor alle har god tid, og der kan spilles, snakkes og grines. Det er meget sundt for en familie at opleve stunder uden stress og jag. Weekenderne hjemme er ofte fyldt med aktiviteter hver for sig og giver sjældent den følelse af ro og afslapning, som et weekendophold på et hotel gør.

Få tid med gode venner

Det er heller ikke altid let at få kvalitetstid sammen med gode venner presset ind i et liv med børn og arbejde. Det er noget helt andet at mødes uden børn og bare være voksne sammen. Det er weekendopholdet en god ramme for. Tag afsted med jeres bedste venner og få en dejlig weekend. Det er lettere at få gang i de gode snakke, når man kan have fuld opmærksomhed på samtalen og ikke bliver afbrudt af børn, der skal hjælpes eller underholdes. Det er heller ikke alt man snakker om med børn i nærheden. Så få både hygge og gode snakke ved at arrangere et weekendophold på et dejligt hotel.