Støt din hjertesag gennem en hjælpeorganisation

I dag findes der et hav af store såvel som små hjælpeorganisationer, der alle hver især støtter et eller flere gode formål. Der findes hjælpeorganisationer, der støtter flygtninge, ofre for naturkatastrofer og hjælpeorganisationer der kæmper for dyrenes velfærd.  Især sidstnævnte er vigtigt, da det her handler om mennesker, der arbejder for at fremme rettigheder og forhold for en gruppe, som ikke kan tale for sig selv.

Har man besluttet at ville støtte en hjælpeorganisation, er det vigtigt, at man sætter sig ned og tænker over, hvad man vil bidrage med – og hvad ens hjertesag er. Vil man hjælpe nødstedte mennesker, er det måske en af de store nødhjælpsorganisationer, man skal støtte, men er man interesseret i at hjælpe dyr, kan det være, at man skal vælge eksempelvis Dyrenes Beskyttelse, der dagligt kæmper for at sikre gode vilkår for alle dyr.

Et meningsfuldt samarbejde 

Verden har aldrig været så åben, som den er nu forstået på den måde, at vi alle har adgang til alverdens nyheder døgnet rundt. Og der går ikke én dag, hvor man på den ene eller anden måde bliver mindet om klodens tilstand. Miljøbelastning, luftforurening, naturkatastrofer og lignende er ofte omdrejningspunktet i mange nyhedsudsendelser, så derfor har det aldrig været mere vigtigt at gøre sit for at få vendt den negative udvikling, mens tid er.

Det kan man gøre ved at fravælge de traditionelle energiselskaber og skifte til et med fokus på grøn energi. Har man en hjertesag ud over at ville bidrage til et grønnere liv, kan det give rigtig god mening at vælge et energiselskab, der samarbejder med en hjælpeorganisation. På den måde kan man støtte et godt formål uden at det kræver det helt store. Man kan blandt andet vælge DyrenesEnergi, der donerer alt deres overskud til Dyrenes Beskyttelse.  Et sådant samarbejde er meningsfuldt og sikrer, at der er en harmoni mellem mennesker, dyr og selvfølgelig også miljøet, da der skal være plads til alle – og forhåbentligt i mange, mange år endnu.