Stilrene standerlamper og sæbedispensere til dit moderne hjem

Moderne indretning er ofte paradoksalt i ordets betydning. Moderne betyder det nye, nutiden. Modsætningen til fortiden. Det kan godt virke skræmmende for dig, når du er ved at indrette dit hjem. Du vil gerne have noget, du og dit hjem vokser med gennem årene – noget tidløst. Det moderne kan dog også godt være tidløst, hvis det forbliver stilrent og elegant. Elegance er nemlig noget, der overlever og pryder på tværs af tidsaldre. Det er vigtigt, at du tænker det ind i alle rummene i hjemmet, fordi helhedsindtrykket er det, der tæller. Når noget går imod de elegante linjer i din indretning, så bliver det iøjnefaldende. Især hovedrummene som badeværelset, køkkenet og badeværelset er vigtige i din indretning. Du kan ramme det tidløse udtryk med en Le Klint standerlampe til stuen og en Vipp sæbedispenser til køkkenet eller badeværelset. Begge dele rammer den elegance, der synes udødelig.

 

Standerlampe med stil til stuen

En standerlampe er en hjørnesten i indretningen af din stue, fordi den giver helt andre muligheder for belysning. Loftlamper fylder rummet med lys, mens en standerlampe er mere koncentreret, uden at du mister muligheden for at få den varme i rummet, du ønsker. Det er ideelt til at læse en bog om aftenen i godt lys, mens det dæmpende skær omkring dig skaber rammerne for god, dansk hygge. Standerlampen er desuden et vigtigt element i indretningen, fordi den har et udtryk. Le Klints standerlamper glider i ét med det moderne hjem, fordi der er fokus på det minimalistiske. Den fylder ikke hele din stue, men den lader lyset fylde, når du skal bruge den. Le Klint har designet lamper i årtier, og det betyder, at standerlamperne forbliver tidløse på grund af dygtige designere.

 

Hold hygiejnen med stilrene sæbedispensere

Det virker måske overdrevet at tænke indretningen helt ned i sæbedispensere. Det er sikkert heller ikke det første, du skal have på plads i din indretning. Det kommer derimod lidt længere hen ad vejen, men det er ikke desto mindre væsentligt. For sæbedispensere bliver brugt i køkkenet og på badeværelset og er vigtige for hygiejnen. En ofte glemt detalje ved indretningen, men en vigtig del fordi den bliver brugt. Vipp skaber stilede sæbedispensere i et minimalistisk udtryk, der ikke bliver generisk og fabriksagtig. Det er ikke den første sæbedispenser, du har hevet ned fra hylden. Det ser dine gæster med det samme.