Spar tid på kundemøder med den nye trend inden for transport

Sommeren er over os.

Mens de fleste tænker på afbudsrejser fra Aalborg, kolde drinks ved poolen eller andet, sidder du måske og tænker på hvordan du kan optimere din forretning (eller den virksomhed du arbejder for).

Her kan du måske få hjælp fra en lidt uventet front, idet at den helt store trend inden for transportområdet, faktisk kan spare dig meget tid især i forbindelse med kundemøder.

 

Det er selvfølgelig el-løbehjul der er tale om og denne artikel vil prøve at forklare koblingen mellem effektiviseringen af din forretning og disse berømte og berygtede el-løbehjul, samt reglerne for elektriske løbehjul.

 

Hvordan kan el-løbehjul effektivisere min forretning?

 

Der hvor et el-løbehjul kan gå hen at være en værdifuld investering for din virksomhed, er hvis du har en virksomhed hvor du og dine ansatte (Eller er ansat i en virksomhed, hvor du og dine kollegaer) tit skal ud på kundemøder rundt omkring i byen.

 

Det er et meget tidsbesparende køretøj, især hvis man ser det op imod at køre i bil eller at gå.

 

Er du og dine ansatte/kollegear vant til at tage bilen ud til diverse kundemøder, kan du måske nikke genkendende til at i bruger rigtig meget tid på vejen.

 

Især hvis virksomheden er placeret i en stor eller mellemstor by, vil man kunne mærke stor effekt.

 

Grunden til dette skal findes i at trafikken i de større byer i de seneste år er blevet meget mere ineffektiv fordi der kommer flere biler på vejene. Med et el-løbehjul slipper du for at holde i kø og lede efter den ikkeeksisterende parkeringsplads tæt på kunden osv.

 

Der kan være rigtig meget tid at spare ved blot at stille sig op på el-løbehjulet, suse forbi køerne, folde løbehjulet sammen og medbringe det op til kunden.

 

Hvis i er flere medarbejdere i virksomheden der har mange kundemøder, kan løber de sparede mandetimer hurtigt op.

 

Direkte til virksomhedens CSR-strategi

 

Mange virksomheder er i de senere år begyndt at fokusere mere og mere på deres CSR-strategi, hvilket er super godt.

 

Ved brug af el-løbehjul til de fleste af jeres aktiviteter, vil virksomhedens grønne profil blive boostet til nye højder.

 

Flere virksomheder har allerede taget el-løbehjul til sig og bruger det aktivt i deres markedsføring.

 

Det kan i den grad skabe forbrugerpræferencer over for netop din virksomhed og kan være en virkelig god investering.

 

Vær opmærksom på reglerne

 

Selvom der endnu ikke er det store fokus på ulovlige el-løbehjul, bør man som virksomhed være opmærksom på reglerne.

 

Loven er todelt og stiller krav til både el-løbehjulet og føreren af det.

 

El-løbehjulet må f.eks. kun kunne køre 20 km/t. Det skal have for- og baglys (Som man skal køre med hele døgnet rundt), have reflekser m.m.

 

Føreren skal være fyldt 15 år for at måtte køre på offentlig vej (Børn under 15 år må gerne køre ifølge med voksen), promillegrænsen er 0,5 som ved alle andre transportmidler, samt en nultolerance for kørsel med hårde stoffer i blodet.

 

Generelt set følger reglerne for kørsel på el-løbehjul de samme regler som for cykler, så man skal altså køre på cykelstien såfremt der er en.

 

Et elektrisk løbehjul kan gå hen og blive den bedste investering i din virksomhed.