Spar tid på klargøringen med Nathalie Horsecare

Nathalie Horsecare er en plejeserie til heste, som består af en lang række produkter, som du kan bruge, når du skal holde din hest ren og pæn. Det er naturligvis vigtigt, at du dagligt vedligeholder din hests pels, man, hale, hove osv. Skal du dog til stævne, skal din hest så godt ud, som overhovedet muligt – her komme produkterne fra Nathalie Horsecare ind i billedet. Disse produkter er yderst nemme at anvende, og så er de desuden utroligt effektive. Vælger du altså at bruge produkterne fra Nathalie Horsecare fremfor andre plejeprodukter, sparer du med garanti en masse tid på klargøringen. Nathalie Horsecare produkter er desuden fremstillet således, at de passer bedst muligt til din hest. Du skal nemlig altid købe produkter, der passer til din hest og dens behov. Ønsker du således at give de lækre produkter et forsøg, kan du lige her se et stort udvalg af Nathalie Horsecare.

 

Nathalie Horsecare – produkter, der er en prinsesse værdig

De fantastiske plejeprodukter fra Nathalie Horsecare er udviklet i tæt samarbejde med Nathalie zu Sayn-Wittgenstein – deraf navnet på produkterne. Nathalie zu Sayn-Wittgenstein er en tysk-dansk prinsesse samt dressurrytter, og har repræsenteret Danmark ved OL af 2 omgange. Der er lavet 3 forskellige serier – Daily Care, Professional Touch og Medical Care. Alle Nathalie Horsecare produkter opfylder desuden de højeste kvalitetskrav, når det kommer til både indhold og effekt. Derudover fremstilles produkterne fra Nathalie Horsecare med så mange økologiske råvarer, som overhovedet muligt. Nogle udvalgte produkter er ligeledes blevet fremstillet med stort hensyn til sundhed, kvalitet og miljø, og derfor også kvalitetsstemplet med svanemærket.

 

Produkter der plejer både udseendet og sårene

Produkterne fra Nathalie Horsecare gør ikke blot din hest flottere at se på, de plejer også i dybden, og er derfor med til at sikre din hests velvære. De fleste produkter fokuserer mest på hestens pels, men der er dog også Nathalie Horsecare produkter til hovpleje samt nogle få til allround pleje. Det er dog vigtigt at huske på, at udseendet ikke er alt, og derfor er det også vigtigt, at du vælger produkter, der er milde og skånsomme. Produkterne fra Nathalie Horsecare er udviklet med stor omtanke for hesten, og er netop yderst milde samt skånsomme. Flere af produkterne indeholder desuden særligt plejende egenskaber, som blandt andet sikrer en optimal heling af sår. F å derfor pletterne fjernet, pelsen til at skinne samt sårene til at hele med de fantastiske produkter fra Nathalie Horsecare.