Spar penge på tagdækning

Dansk Tagbyg er et dansk firma, der har specialiseret sig i tagdækning. Der findes mange forskellige typer tag, men hvis du vil læse mere om en af de mere fordelagtige tagtyper, så klik dig ind på http://www.dansktagbyg.dk/staltag/decra. På denne hjemmeside kan du finde Dansk Tagbygs fordele ved ståltaget Decra, som er en af de mere økonomiske tagtyper på markedet.

Hvad er Decra ståltag?

Udover at være specialiseret i tagdækning, har Dansk Tagbyg yderligere specialiseret sig i ståltag. De tilbyder blandt andet Decra ståltag, der har været på det danske marked i mere end 25 år. Ståltaget er et let og billigt kvalitetsprodukt, der har mange forskellige fordele. Udover at være billigt, ydes der lang garanti på 30 år, taget har en lang levetid, og andre fordele, der er værd at nævne, er:

  • Taget er let at montere
  • Taget er i høj kvalitet
  • Tagpladerne er lyddæmpende
  • Taget findes i mange farver

Derfor er et Decra ståltag et godt valg

Mange ståltag kan monteres direkte på dit gamle tag, og her er Decra ståltag ingen undtagelse. Det betyder, at du med et Decra ståltag slipper for at skulle rive dit gamle tag ned, før du kan få et nyt. Det er altså både penge- og tidsbesparende.

I modsætning til hvad mange tror, er ståltag lyddæmpende. Noget af det specielle ved Decra ståltag er, at der på den klassiske model er pålagt flere lydisolerende lag, og at der på en af de andre modeller er er monteret et lyddæmpningssystem. Det betyder, at trommelyden fra regnen mindskes, og at vind og vejr derfor ikke bliver en gene.

Udover at være en økonomisk og lyddæmpende løsning, er Decra ståltag bygget op om en kerne af stål. Stål er kendt for at være et stærkt og holdbart materiale. Så selvom taget er en af de billigere muligheder på markedet, går du ikke på kompromis med kvaliteten, hvis du vælger at montere et ståltag.