Slip for giftstofferne i cigaretterne – skift til en e-cigaret

Der er mange grunde til, at du bør lægge cigaretterne på hylden. Det store indhold af giftstoffer er naturligvis én af de primære årsager. Faktisk har en cigaret et indhold af mere end 4.000 giftstoffer. De gør stor skade på dine lunger samt øvrige organer. Det er yderst sundhedsskadeligt for dig – uanset i hvilket omfang, du ryger.

Det kan dog være svært at stoppe med at ryge. Cigarettens indhold er meget vanedannende, og særligt nikotin er afhængighedsskabende. Heldigvis findes der også andre måder, hvorpå du kan indtage nikotin. Det betyder, at du kan slippe for de mange andre giftstoffer, der er i alle cigaretter.

En e-cigaret er et effektivt rygestopmiddel

Der er mange danskere, der gerne vil lægge cigaretterne på hylden. Det er – som sagt – ikke nogen nem opgave. Der findes dog flere midler, der kan gøre det nemmere. Et oplagt valg er at erstatte dine cigaretter med en e-cigaret. Det er et effektivt rygestopmiddel, der år efter år hjælper flere tusinde danskere med at lægge cigaretterne på hylden.

Når du damper på en e-cigaret, så føles det som om, du ryger på en cigaret. Det er dog damp skabt af fordampet væske, du inhalerer. Det har en smag og et indhold af nikotin. Derfor bliver du fri for de mere end 4.000 giftstoffer, der er i en cigaret. Derfor kan du fortsat være med til at ryge, når dine kolleger, venner eller familiemedlemmer ryger.

Du mærker hurtigt til forbedringerne

Beslutter du dig for, at lægge de giftige cigaretter på hylden til fordel for en e-cigaret, vil du hurtigt kunne mærke den sundhedsmæssig forskel. Der går ikke mange dage, inden du kan mærke, at dit åndedræt bliver bedre og mindre besværet. Allerede her vil du også kunne mærke, at det er det helt rigtige valg, du har taget.

Det bør dog også gøres klart, at det ikke kun er dit helbred, der bliver bedre. Det er også et valg, der vil være med til at gøre din økonomi bedre. Hvis du ryger 20 cigaretter om dagen og vælger at skifte over til en e-cigaret, så vil du kunne få en besparelse på ca. 10.000 kr. pr. år. Det er bestemt et beløb, de fleste vil kunne mærke i deres budget.

Et godt tip er, at starte med en mindre teknisk e-cigaret til et rygestop. Du kan se et stort udvalg af de små EGO batterier til e-cigaretter her og få mere information om rygestop med e-cigaret.