Skræm tyven væk med en tyverialarm

AlarmDet sker engang imellem at gamle og erfarne indbrudstyve lægger deres liv om og er villige til at fortælle om deres kriminelle fortid, dette er kun til glæde for landets borgere, der derved kan få en indsigt i, hvad tyvene især holder øje med når de skal udvælge det næste hjem, der skal give dem en økonomisk fordel. Dertil kommer det også at man kan få indsigt i, hvad der skræmmer tyven væk i forbindelse med de mange muligheder af tyverialarmer, der findes på markedet. Ofte er det naturligvis selve lyden af en tyverialarm, der går i gang som er en af de afgørende faktorer for at et indbrud afbrydes, dog kan der være mange andre faktorer, der helt kan forhindre at ens hjem udvælges. Disse faktorer kan variere meget fra tyv til tyv, dog kan det også være små ting såsom sensorer og låsemekanismer og klistermærker.

Ikke kun tyverialarmer skræmmer tyvene væk

Ønsker man at tyven slet ikke skal overveje at bryde ind i ens hjem er der udover en tyverialarm nogle ting man selv kan gøre for at skræmme tyven væk. Dette kan f.eks. være i form af at installere nye låsemekanismer på vinduer og døre så disse ikke kan åbnes indefra uden nøgle, hvilket vil gøre det besværligt for tyven at få større ting af værdi ud gennem disse åbninger. Dertil kommer vinduessikringer, hvor envejsskruer er sværere at få ud en blot almindelige splitter, hvoraf kobenet ikke længere fungerer for indbrudstyven.
At opstille skilte på vejen omkring nabohjælp kan også være med til at afskrække en tyv ligeså effektivt som en tyverialarm, da dette højner risikoen for tyven om at han eller hun kan identificeres på et senere tidspunkt af den eller de naboer, der har overværet tyveriet. Dog er lyde og lys den bedste måde at afskrække en tyv, hvilket kan være dele af ens tyverialarm ligesom kameraer kan være det. Her skal tyven nemlig bruge tid på at deaktivere disse inden selve tyveriet finder sted således at han eller hun ikke kan genkendes på et senere tidspunkt.

Spænd ben for indbrudstyvene med en god tyverialarm

Hvis man i forvejen ikke ejer en tyverialarm kan det kun gå for langsomt med at finde én, der kan være behjælpelig med ikke kun at skræmme tyvene væk fra ens matrikel, men som også sørger for at man kan føle sig sikker i sit eget hjem og trygt forlade sine ejendele i hverdagen og i længerevarende ferier. Der findes mange forskellige tyverialarmer på markedet, derfor skal man kigge sig godt for inden man udvælger den, man føler bedst dækker ens behov. Drejer det sig om en lejlighed kan en simpel tyverialarm være nok, hvilket dog ikke er tilfældet i forbindelse med f.eks. en villa, hvor der er langt flere muligheder for tyven at komme ind i ens hjem. Er man i tvivl om, hvilken type tyverialarm man skal vælge kan man altid forhøre sig hos sin nærmeste forhandler, da man her man få en masse tips og tricks angående disse.

En tyverialarm lukker for mulighedernes land

Ofte vil man se, at indbrudstyve skræmmes væk fra ens matrikel blot der er et synligt klistermærke fra ens tyverialarm, eller at der for enden af vejen er et skilt med nabohjælp. Disse to afskrækkere kan ofte være nok til at tyven vender rundt og går den anden vej, dog bør man også få selve tyverialarmen, da det nogle gange ikke er nok bare at have klistermærket for at skræmme forbryderne væk. Lyden af en tyverialarm kan i nogle tilfælde få tyvene til at gå helt i stå.