Skal familien genhuses i forbindelse med renovering?

Når huset står færdigrenoveret, og al arbejdet er overstået, er det dejligt bare at kunne læne sig tilbage og nyde resultatet. Men renoveringsprocessen kan være trættende og kaotisk for alle familier.  Byggerod og byggelarm kan nemlig hurtigt genere hverdagens daglige gang.

Står den lille familie over for et større renoveringsproces, kan det derfor være en god ide at leje et beboelsesmodul med plads til 2 voksne og 1 barn. Beboelsesmodulet har rigelig plads til både barn og voksne, og familien har mulighed for at fortsætte hverdagens rutiner, mens renoveringen finder sted.

Beboelsesmodulet kan eksempelvis placeres i haven, således at familien stadig er tæt på huset og deres ting, og de kan stadig følge med i byggeprocessen. Modulet kan også nemt placeres på byggepladsen, hvis familien er i gang med at bygge et helt nyt hus.

 

Bo komfortabelt når huset skal renoveres

Beboelsesmodulet med plads til 2 voksne og 1 barn er perfekt til den lille familie. Modulet har to soveværelser, så barn og forældre kan få sit eget værelse. Værelserne har fin plads til senge og skabe til opbevaring til eksempelvis legetøj, tøj og andre ting, som er nødvendige i dagligdagen.

Modulet består ligeledes af en stue med plads til sofa og TV, et mindre køkken med mulighed for at lave mad samt et badeværelse med bruseniche.

Beboelsesmodulet indeholder altså mange af de ting, der er nødvendige for, at den lille familie komfortabelt kan fortsætte med deres daglige rutiner, så længe deres hus er under renovering.

 

En nem og bekvem løsning

Det lyder måske som endnu et større projekt at skulle i gang med sideløbende med husrenoveringen, men faktum er, at et beboelsesmodul til den lille familie både er en nem og en bekvem løsning. Uanset om man er i gang med et mindre projekt eller den helt store renoveringsproces, kan man leje et beboelsesmodul, da det kan lejes helt ned til 1 måned ad gangen

Når først modulet er blevet bestilt hos firmaet, kan det blive leveret hurtigt og placeret lige præcist det sted, man ønsker. Det kræver blot, at underlaget er bæredygtigt, men ellers er det familien frit for at placere det. Når beboelsesmodulet er blevet leveret, tager det ikke lang tid, før familiens midlertidige hus er beboeligt. Det kræver blot, at strøm, vand og afløb bliver tilkoblet, og ellers er det bare at flytte ind.