Skal din virksomhed fejre jubilæum?

Står din virksomhed overfor at skulle fejre noget stort? Måske et jubilæum, en julefrokost eller noget helt tredje. I så fald vil det være en god ide at læse videre her.
Når der skal holdes stor fest, er der mange ting at være opmærksom på, især jo flere personer der deltager i festlighederne. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvor kraftigt et højtaleranlæg du har, afhængig af det antal personer der er samt rummets størrelse, som lyden skal kunne dække. Der skal muligvis holdes oplæg først på dagen, som kræver store videoskærme, et godt højtaleranlæg, mikrofoner og lign. Dernæst kommer selvfølgelig selve dansegulvet, lysanlæg med alverdens kulørte farver og et dj-anlæg, der kan afspille en masse skøn musik til at sætte gang i festen.

Lad Tuxen AV-Center stå for lyd, lys og dansegulv
Tuxen AV-Center kan være din leverandør, når det kommer til ovenstående. De vil I samarbejde med din virksomhed skabe de bedste rammer for jeres fest. Med Tuxen i ryggen kan du være sikker på, at din fest ikke vil mangle noget, og at der vil være styr på alt ned til mindste detalje.  Med andre ord kan du nemt slappe af, nyde aftenen og have hyggeligt sammen med dine kollegaer uden at tænke på om lyden, lyset osv. nu også vil virke.

Skræddersyede løsninger til dine behov
Tuxen AV-Center vil sørge for at skræddersy den komplette løsning for dig og din virksomhed og dermed skabe en aften i de bedste rammer for jer. Hvis du ønsker at høre mere, om de mange services Tuxen AV-Center tilbyder, eller du har et helt konkret ønske, som du ønsker svar på om der kan lade sig gøre, er du meget velkommen til at kontakte dem lige her, hvor du kan få en snak om dine ønsker og ikke mindst et uforpligtende tilbud.