Sæt dit eget personlige præg på din bolig

Dette er sponsoreret indhold

Inden for husets fire vægge har du mulighed for at komme helt ned i gear, da du selv kan få lov til at udfolde og bestemme, hvordan tingene skal foregå og være. Du har måske en travl hverdag, hvor du løber fra A til B, når du kommer hjem for slå benene op og slappe af, skal du have en rar og behagelig følelse af, at du føler dig hjemme. Det gælder derfor om, at din bolig er indrettet efter dine behov samtidig med, at det præges af personlighed – din personlighed.

 

Skab hygge

Når du gerne vil sætte et personligt præg på din bolig, som skal være med til at udstråle hygge, varme og nærvær skal du tænke møbler og omgivelserne ind. Omgivelserne i den forstand, at det er væggene. Vægge har en stor betydning for at skabe en hyggelig stemning, hvilket de færreste egentlig ved. Ved at male en eller flere vægge skaber du automatisk en hyggelig stemning. Vælg din yndlingsfarve eller mere neutral farve såsom en lysegrå – den farvede væg er med til at skabe dybde i rummet. Sammen med en farvet væg, spiller lyskilderne en stor rolle. Sørg derfor for, at der er hyggelig belysning rundt omkring i boligen. Andre småting, som er med til at skabe den ønskede stemning er planter, tæpper, billeder og puder. Små ting, som er med til at definere dig og din stil.

 

Udendørs oase på altanen eller terrassen

Hvis du bor i lejlighed, og har æren af at have en altan, men ikke får den brugt, så kan du finde inspiration til at skabe en hyggelig hjemme oase. Ligeledes gør dette sig gældende for dig, som er terrasseejer. Altanen eller terrassen er en oplagt mulighed at bruge, når du går de varmere tider i møde. Her kan du have små planter stående, som er med til at indramme altanen eller terrassen samtidig med, at det er hyggeligt, og øjet får lidt grønt at se på. Du kan selv bygge din egen bænk eller et bord til din altan eller terrasse, hvilket er en god mulighed, hvis du ikke kan finde noget, som er i dine ønskede mål eller stil. Det kræver, at du har lidt gå på mod, og har det rette værktøj, hvilket du kan finde mere om her. Hav et lille bord stående, så du har mulighed for at nyde en morgen- eller aftenkaffe og læse en god bog – skab tid til fordybelse.