Sådan styler du dine skinny jeans

De fleste kvinder har et par skinny jeans i deres garderobe. Mange bruger disse skinny jeans i det samme outfit igen og igen, hvilket er en skam, da der er så mange muligheder med skinny jeans. De kan bruges til alt, det er bare med at vide hvordan. I denne guide vil du få råd til, hvordan du styler dine skinny jeans og dermed pifter dit udseende lidt op.

 

Sådan gør du

Vil du gerne have lidt mere farve ind i din garderobe, så kan du sammensætte et par mørkeblå skinny jeans med en farverig stribede sweater, en pastel farvet blazer eller et par røde ballerinaer. Du kan også vælge at gøre alle tre ting på en gang, da disse farver vil være yderst moderne til efteråret og i det nye år. Du kan også skabe et mere klassisk udseende med en hvid skjorte, som du sætter ned i buksekanten. Hertil kan du bruge et sort læder bælte og et par stiletter. Dette vil give dig et meget klassisk look, som kan bruges til hverdag og til eksempelvis dates. Skinny jeans går også godt sammen med en stor bluse eller sweater. For eksempel en hvid turtleneck sweater til vinter vil se rigtig godt ud. Du kan tilføje lidt farve med en pastel farvet jakke og taske. Pastelfarver er nemlig meget moderne og perfekte til at pifte dit look lidt op. Er du ikke helt klar til pastelfarver, og vil du gerne holde det lidt mere neutralt, så kan du sammensætte et par sorte skinny jeans med en hvid t-shirt. Det er et meget klassisk og råt look. Vil du gerne gøre lidt ekstra, vil en jakke med en form for print, for eksempel leopard print, klæde dette sæt tøj rigtig godt.

Der er mange muligheder, når det kommer til outfits med et par skinny jeans. Du kan få flere gode ideer på internettet eller ved at kigge i forskellige modemagasiner.