I alle virksomheder er der behov for at få ny viden indimellem. Denne viden kan fås på et kursus, som kan fungere som en slags videreuddannelse af medarbejderne. Med den nye viden kan det gøre medarbejderne i stand til at løse deres arbejdsopgaver på en bedre måde, eller måske får medarbejderne kompetencer til at løse nye arbejdsopgaver. Når du skal planlægge et kursus for dine medarbejdere, er det vigtigt at have helt styr på de fysiske rammer og kursusprogrammet, for at gøre kurset til en lærerig succes for dine medarbejdere.

Lav det rette program

Når du skal afholde et kursus for dine medarbejdere, er det vigtigt at have styr på alle de praktiske detaljer. I den forbindelse skal du først og fremmest fastlægge, hvad du ønsker at medarbejderne skal lære på dette kursus. Herefter skal du på jagt efter fagpersoner, som kan hjælpe dig med at formidle denne viden til dine medarbejdere på bedste vis. Når du har fået planlagt disse ting, er det en god idé at lave et program for kurset. I programmet skal du huske at sætte tid af til måltider og pauser, som sikrer, at dine medarbejdere kan være fuldt koncentrerede under selve kurset. Hvis din virksomhed har tid og ressourcer til det, kan I vælge at lave et kursus med overnatning. Ved at kombinere kursus og overnatning, bliver kurset også en hyggelig fornøjelse for medarbejderne, som kan knytte dem tættere sammen.

Find de rette lokaler

Når du har fundet ud af alle de praktiske detaljer omkring kurset, er det blevet tid til at finde de rette lokaler. Her er det vigtigt at finde nogle lokaler, som kan rumme alle medarbejdere, og som samtidig har alle de tekniske faciliteter, som der er nødvendige for at afvikle kurset. Det er ikke nok kun at finde et kursuslokale med de rette faciliteter. Beliggenheden er mindst lige så vigtig. Ved at vælge et kursussted med naturskønne omgivelser, giver det kursusdeltagerne en masse ro. Hvis vejret er godt, giver det deltagerne mulighed for at nyde pauserne udendørs, og her kan skønne omgivelser afgøre forskellen mellem et godt og et perfekt kursus. Afhold dit næste kursus på Hindsgavl Slot, da det charmerende slot tilbyder funktionelle kursuslokaler med de rette faciliteter, samtidig med, at slottet tilbyder skøn natur til pauserne. Derudover er der mulighed for overnatning på slottet, hvis I ønsker at afholde kurset over mere end 1 dag. Slottet har møde- og konferencelokaler til op til 650 deltagere, så du nemt kan få alle dine medarbejdere med på et spændende og lærerigt kursus i fantastiske omgivelser.