Rigtig mange funktionærer deler den samme drøm om en dag at få sit eget kontor. Dette er der ikke noget at sige til, da et kontor er et symbol på magt og en god økonomi. Det kan dog tage mange år med hårdt arbejde, inden man kan begynde at forvente et kontor. Dette afhænger selvfølgelig af den virksomhed man er ansat i. Hvis man fx er ansat i en mindre virksomhed, så går det ofte hurtigere med at få eget kontor sammenlignet med en større virksomhed. Man kan dog også tage den meget hurtigere rute, da man jo nemt kan indrette sit eget kontor derhjemme, hvor man kan tage sig af eventuelt overarbejde og husholdningens papirarbejde. Men uanset hvor man har sit kontor, og hvad man laver der, så skal det være et rart sted at befinde sig. Hvis man ikke føler sig godt tilpas i sit kontor, så vil man ikke være motiveret til tilbringe flere timer derinde, og man vil automatisk blive mindre produktiv.

God kontorstol

På et godt kontor findes der flere essentielle ting som skal være i orden, og heraf er kontorstolen er en af de absolut vigtigste. Når man skal anskaffe sig en kontorstol til kontoret, så kan man ikke bare vælge den første og bedste, som man ser, men det kan derimod betale sig at kigge sig godt omkring. Med en god kontorstol som man sidder godt i, kan man bruge lang tid i stolen uden at blive øm.

Godt kontorbord

Med mindre man nyder at lave sit arbejde på gulvet, så er kontorbordet en lige så vigtig del af kontoret som kontorstolen. Kontorbordet skal være i den rigtige højde, så man hverken sidder for højt oppe eller for langt nede, da dette vil kunne give dårlig ryg. Bordet skal desuden være i den rigtige størrelse, så man kan have alle sine ting liggende, uden at det bliver noget rod. I den sammenhæng skal det ligeledes passe til kontorets størrelse, så det ikke fylder det hele.

Ordentlig indretning

På et kontor på arbejdet er det alpha omega, at der er styr på tingene. Det er derfor meget vigtigt, at alle ens ting er struktureret, så de ikke ligger og roder. Rodet kan bedre gå på hjemmekontoret, men uanset hvad, så vil det være sværere at arbejde, når det roder.

Planter

Det er selvfølgelig også vigtigt, at kontoret ser godt ud, så man kan sidde og nyde synet af sit flotte kontor. Dette kan man nemt få med flotte planter og lækre kontormøbler.