Sådan holder du den bedste julefrokost for medarbejderne i din virksomhed

Intet afrunder afslutningen på endnu et vellykket og succesfuldt år i virksomheden bedre end en julefrokost. Her får du muligheden for at sige tak til dine hårdtarbejdende medarbejdere for deres slid og dedikation gennem hele året. Dette vil også vise dem at deres indsats er bemærket og værdsat, hvilket er vigtigt. Herudover har de også mulighed for indbyrdes at ønske hinanden god jul og godt nytår, samt at fejre slutningen på året, inden de møder ind efter nytåret til starten på et nyt og forhåbentligt endnu bedre år for dem og din virksomhed.

 

Tag stilling til hvor du ønsker at holde julefrokosten

Det første du bør finde ud af, er hvor du ønsker julefrokosten skal finde sted henne. Her kan du vælge at holde den på selve arbejdspladsen, hvilket gør I kan få plads i budgettet til at prioritere andre sjove ting til julefrokosten. I kan også vælge at leje et lokale, dette vil typisk virke lidt mere uformelt og mindre arbejdsrelateret. En anden god ide er også at, hvis du er i god tid, kan du tage kontakt til diverse restauranter, disse er ofte meget åbne overfor at velkomne større selskaber, og der vil det kræve minimum planlægning fra din side efterfølgende, idet de både står for mad og service.

 

Forbered sjove indslag såsom en pakkeleg og julegaver fra firmaet

En rigtig god måde at få gang i julefrokosten på er ved at have forberedt en sjov leg. En klassiker især i juletiden er den sikre vinder, nemlig pakkelegen. Her kan man aftale med medarbejderne at de alle medbringer en lille sjov gave, som de kan rasle om, det er typisk en god ide at sætte et maksimum beløb, og virksomheden kan også selv bidrage med gaver. Bagefter er det oplagt at i også deler julegaver ud til medarbejderne, som tak for deres indsats gennem året. Online kan i finde lækkert tøj til kvinder eller mere unisex gaver såsom gavekurve eller andet.

 

Vælg den perfekte julemenu

Medmindre du vælger at holde julefrokosten på en restaurant, er det også vigtigt at tage stilling til hvad der skal være på menuen.  Her er der nogle klassikere det ville være en skam at undlade, dette indebære julemad som flæskesteg, and, brunsovs, karamelliseret kartofler og rødkål. Husk dog at der kan være ansatte i din virksomhed, som kan have andre spisevaner og vær inkluderende overfor dette.