Sådan gør du din næste firmafest helt speciel

Firmafester giver medarbejdere mulighed for at lære hinanden bedre at kende i andre og sjovere omgivelser væk fra dagligdagens travlhed. Det er her, fællesskaber dannes og fejres. Derfor er det vigtigt, at rammerne for firmafesten er helt på plads. Og hvad kunne være bedre end en professionel bartender, der sørger for, at alle får serveret kolde fadøl og lækre cocktails?

Hvorfor du skal leje en bartender til firmafesten

Når du lejer en bartender til firmafesten, kan du selv vælge, hvilke lækre cocktails der skal serveres i baren. Du kan også selv vælge, om der skal være fri bar eller bar med betaling. Bartenderen medbringer selv alt til festen. Det inkluderer kvalitetsspiritus, sirup, frugt, grønt, is, de helt rigtige glas til de forskellige drinks – sågar en mobil-cocktailbar, så der er et sted at servere fra. Du er derfor helt fri for selv at tænke på indkøb, bordplads og på at holde øje med om alle har, hvad de skal bruge at drikke.

 

Bartenderne, du kan leje, er professionelle – dvs. de har stort kendskab til cocktails, de har hele tiden for øje at tilpasse sig festens udvikling og de serverer med charme og smil. De er selvfølgelig også altid velklædte, de sætter selv op til festen, og de rydder pænt op efter dem selv efter festen.

En bartender til lige præcis dit behov

Hvad enten dit firma skal holde julefrokost, sommerfest, reception eller fredagsbar – så vil en professionel bartender helt sikkert pifte din firmafest op. Som en ekstra sjov lille detalje, kan du også få konceptet til at matche med dit firmas værdier eller tema. Hvis der er nogle bestemte farver i jeres logo, kan I jo passende få serveret cocktails i lige præcis de farver. Bartenderne kan også påklædes ud fra et tema, som du vælger.

 

Derudover har du også muligheden for at leje en bartender til at afholde et spændende og underholdende cocktailkursus for dig og dine kolleger. På den måde bliver du og dine kolleger godt og grundigt rystet sammen – ligesom en god cocktail.

 

Sådan lejer du en bartender

Hvis en professionel bartender lyder som noget for dig til din næste firmafest – så læs mere her. Det eneste du skal gøre er at indtaste dit navn og din e-mailadresse i kontaktformularen sammen med lidt oplysninger om din firmafest, så vil du modtage et helt uforpligtende og gratis tilbud.