Sådan giver du dit hus et frisk pust

Huset kan hurtigt komme til at se kedeligt, eller forfaldent ud, så derfor er det ekstremt vigtigt at man vedligeholder så meget på huset, som muligt. Du får her 3 gode råd til, hvordan du frisker dit hus op.

Tænk på ydersiden

Ydersiden af huset er det første, at gæster lægger mærke til, når de kommer. Allerede inden gæsterne træder ind af døren, kan indtrykket af huset være afgjort. Uanset hvor meget du har gjort ud af indretningen indenfor, kan et forfaldent ydre ødelægge det generelle look. At investere i en god udendørs maling kan fuldende huset, så det opnår sit fulde potentiale. Der findes mange gode former for udendørs maling, som også holder, så man ikke skal male konstant for at farven holder. Man skal bare være sikker på, at man vælger en farve, som man også kan lide om flere år. Så det er en god idé at overveje sin udendørs maling, før man køber den. Der findes mange farver, så man er garanteret at finde noget, som vil passe i smagen.

Tænk ud af boksen

Når ydersiden på huset er fikset, kan der være plads til forandringer på indersiden. Det som skaber et godt indtryk, og giver det friske pust, er at tænke ud af boksen. Hæng nogle abstrakte malerier op, køb nogle nye møbler, og mal en væg i en eventuel kraftig farve. Det kan hurtigt blive for meget, hvis alle vægge bliver farvet, så derfor kan én enkelt væg i et rum gøre en stor forskel, uden at det bliver for meget. Ingen siger, at det behøver at være en pangfarve, man kan også sagtens bruge en pastelfarve. Det hvide look kan godt blive kedeligt, så derfor kan en farvet væg tilbyde lidt fest og farver. Så få fat i noget maling, og få farvet væggen, så der kan komme lidt liv i rummet.

Tænk over indretningen

Udover vægge, har indretningen af rummet også meget at sige. Alle rum burde gerne være i harmoni, så der ikke blandes for mange stile sammen, som ikke rigtig går sammen. Møblerne skal gerne passe sammen, og et eventuelt gulvtæppe kan bruges til at binde alle elementerne sammen. Men nogle gange, kan der godt mangle noget liv, i selv de mest stilrene rum. Planter kan være en god måde at få noget liv ind på. Der findes så mange forskellige slags, som præger rummet på deres helt egen måde. I øjeblikket er aloe vera planter, sukkulenter og kaktusser de stilrene planter, og heldigvis kræver disse ikke særlig meget, og behøver heller ikke fylde ret meget. Et par sukkulenter på sofabordet, en aloe vera i vindueskarmen, og en lille kaktus på skænken, og så er der pludselig liv i rummet.