Sådan finder du de smarteste cykelhjelme

Det kan være svært at holde styr på alle de nye og smarte cykelhjelme som du kan få. Det er selvfølgelig super vigtigt at have en cykelhjelm, der er sikker, og som kan beskytte en mod uheld og skader, men burde du forvente mere af din cykelhjelm?  Ja, du kan i hvert fald få mange forskellige hjelme, der ikke bare er sikre, men som også er smarte, og kan gøre din hverdag nemmere. Måske får du endda mere lyst til at bruge din cykelhjelm, hvis den er er ny, og har nogle seje gadgets.

De nyeste trends indenfor cykelhjelme

En af de nyste trends er Hövdinge cykelhjelmene, der fungerer som en airbag, der folder sig om hovedet når den mærker, at man falder. Dette er en god løsning, hvis du ikke kan lide at have en klassisk cykelhjelm på. En airbag cykelhjelm er meget diskret, og ikke så synlig som andre cykelhjelme, derfor er den også rigtig populær blandt unge personer, som ikke mener at det er flot at have en cykelhjelm på. Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du finde cykelhjelme her.

Der findes også cykelhjelme, som kan gøre dig ekstra sikker i trafikken. For eksempel kan du nu få cykelhjelme med lys på sådan, at du er sikker på at blive set i trafikken. Dette kan på nogle cykelhjelme styres med en knap, men andre gange kan det også styres vis telefonen. Hvis du ikke er til lys, kan du også tage det et skridt ned, og købe en hjelm med reflekser i stedet for.

En anden ting som også er nyt, er at du kan få hjelme med højtalere inden i, som kan spille musik via en Bluetooth forbindelse til mobilen. Denne forbindelse kan også sende et SOS-signal, hvis du er faldet, så folk ved at der er sket noget med dig, og sådan at hjælpen kan blive sendt til dig.

Husk på sikkerheden

Alle disse ting er selvfølgelig rigtigt smarte, men første prioritet skal altid være sikkerheden. Husk på at hjelmene skal være godkendt, og man skal være garanteret at de kan holde til en masse. Hvis ikke nogen af disse cykelhjelme lyder, som noget for dig så er det eneste vigtige bare, at du husker en cykelhjelm, lige meget om den har gadgets eller ej, hvis den holder dig sikker, så gør den sit arbejde.