Sådan finder du de rette kontorlokaler til din virksomhed

Hvis du er ved at starte virksomhed op, eller hvis du går med en drøm om at blive iværksætter, skal mulighederne for kontorlokaler ofte med i tankestrømmen og forretningsplanen. Det kan midlertidig være svært at vide, hvor og hvordan man finder de lokaler, der passer bedst til ens virksomhed, og derfor får du her et par gode tips med på vejen til at finde de rette kontorlokaler.

 

Hvad er dine behov?

Har du brug for plads til mere end 10 medarbejdere, eller er det blot dig og din kompagnon, der skal sidde på kontoret? Skal der være mulighed for omkostningsfri parkering lige i nærheden? Er udsigten fra kontorlokalerne vigtige, eller er det underordnet, hvor lokalerne er placeret? Har du brug for en receptionist? Skal der være mulighed for at bruge et privat møde- eller konferencelokale? Der er mange ting at tage højde for, når der skal findes kontorlokaler, og det er derfor vigtigt at klargøre overfor dig selv, hvad din virksomheds og dine behov er, inden du begynder jagten.

 

Hvor meget har du råd til at betale?

Der er stor forskel på prisen på kontorlokaler, og især i København kan det være ekstremt dyrt at leje erhvervslejemål. Det kan derfor være en god idé at søge lidt uden for København K, hvis budgettet ikke er så stort, og hvis du vil have mere for pengene. Der findes massevis af muligheder for erhvervslejemål lidt uden for byen, og er du villig til at rykke lidt kan du for færre penge få flere fordele end i indre København.

 

Har du lyst og mulighed for at dele lokaler med andre?

For mindre virksomheder kan det være en fordel at søge ind i et kontorfællesskab med andre mindre virksomheder. Med kontor i et kontorfællesskab får du mulighed for at leje lokaler, der matcher dine behov til en lavere pris end mange andre steder, og der er taget højde for alt det nødvendige, der skal være i et godt kontormiljø. Derudover er der mulighed for sparring med de andre virksomheder, så I kan hjælpe hinanden. Et eksempel er erhvervslejemål Greve, hvor du for billigere penge end inde i midten af København blandt andet får flotte, lyse kontorlokaler, gratis parkering, vagtordning og et lækkert loungeområde.