Sådan får du tid til at nå mere i din virksomhed

Sponsoreret indhold

Når det kommer til at drive en succesfuld virksomhed, er der ikke nogen tvivl om, at det er vigtigt at have styr på sine processer og bruge mere tid på alle de ting, du er bedst til i din virksomhed. Som dygtig chef handler det om at kunne være fokuseret og have nogle gode rutiner, så du bruger mest tid på det, du er bedst til, ligesom du ved hvornår alting skal gøres.

 

Det er smart at fjerne sine opgaver fra hovedet og få dem ned på en plan, så det bliver nemmere for dig at holde hovedet klar til en masse vigtige beslutninger på arbejdet og til at gøre flere af de ting, der er med til at drive din virksomhed fremad.

 

Få hjælp fra en revisor

En af de vigtige ting, der skal laves i din virksomhed, er naturligvis dit regnskab. Rigtig mange virksomhedsejere sidder og bøvler med det selv, men hvis du ikke er revisor, er der en ret stor risiko for, at det ikke er lige præcis her, din tid er givet bedst ud.

 

Derfor er det en virkelig god idé at få hjælp fra revisor, så du kan få en ekspert til at holde styr på dit regnskab og indberette både skat og moms for dig, så du har mulighed for at bruge din vigtige tid på noget helt andet.

 

Det er en virkelig god idé at få en revisor til at komme ind og tage denne arbejdsopgave på sig, så du får løftet den tunge byrde fra dine skuldre. Det er bevist, at nogle af disse opgaver, som man bliver ved med at udskyde, tynger og fylder i ens hoved, så man bliver meget mindre produktiv og ikke får nået lige så meget, som man ellers ville. Derfor er en god revisor en virkelig god investering, så du får nået meget mere.

 

Outsource simple opgaver i din virksomhed

 

Det er ikke kun de store og vigtige opgaver så som at få lavet dit regnskab til tiden, du bør lægge fra dig, det er også nogle af de helt små og simple opgaver i din virksomhed, som du spilder din tid på selv at lave lige nu.

 

Hvis du har nogle helt simple opgaver på dit arbejde, som du lige nu selv står for eller betaler en af dine dygtige medarbejdere alt for mange penge for at lave, når de kunne bruge deres tid mere fornuftigt, kan en løsning være at benytte dig af udenlandsk arbejdskraft.

 

Der findes rigtig mange dygtige udlændinge her i Danmark, der er motiveret til at tjene en masse penge og arbejde hårdt til en lav løn. Det kan være en kæmpe fordel for din virksomhed, da du kan samle nogle af de simple opgaver sammen til én ny stilling, som du kan give til en af disse dygtige udlændinge. Det kan være med til at frigøre tid og overskud hos dine andre ansatte, der så kan fokusere på det, der skaber værdi for dig.

Systemer og APP

Effektivisering og systematisering vil i langt de fleste tilfælde give dig meget mere tid og bedre data. Et godt eksempel er f.eks. det gamle stempelkor.
I dag kan det virke fint i mange tilfælde, men hos en håndværker, der arbejder pr. sag, vil et stempelkort på kontoret være komplet ubrugeligt. Her vil man typisk bruge sagspapirer med gennemslag, men det nyeste og mere effektive, er faktisk at skifte til en APP, hvo ralle med arbejdere tilføjer timeforbrug på den enkelte samt og materialeforbrug etc.
På den måde har man alt samlet samme sted og kan lettere fakturere selv igangværende opgaver.

Et godt eksempel på den type APP er Mobilplan, der har både tidsregistrering, GPS sporing og alt muligt andet praktisk i samme APP.