Sådan får du renere og allergivenlig luft i boligen med en Panasonic vz9ske

Døjer du med allergi, og har du derfor rigtig tit kløe og irritation i øjne og næse? Så bør du overveje at få installeret Panasonic vz9ske i dit hjem. Dette er en luft-til-luft-varmepumpe, som filtrerer luften i dit hjem. Den har et indbygget nano-filter, som kan fjerne op til 99 procent af de uønskede partikler, som kan findes i luften. Dette kan for eksempel være støv, vira, bakterier og pollen. Den er altså ideel til dig, hvis du har allergi eller blot er følsom overfor netop disse gener. Udover disse gener kan nano-filteret også fjerne lugtgener. Den vil altså gøre luften i dit hjem meget mere behagelig og dermed gøre din hverdag meget lettere. Men at skifte sit gamle varmeanlæg ud med en varmepumpe, blot for at luften indendørs kan blive renere, kan måske virke lidt overdrevent, især hvis man ikke døjer med allergier. Men denne varmepumpe har mange andre fordele, som bestemt vil gøre det mere attraktivt.

 

Fordele ved en Panasonic vz9ske varmepumpe

Med en Panasonic vz9ske varmepumpe vil du kunne opvarme din bolig på den mest miljørigtige måde som overhovedet muligt. Dette kan den, da den er meget energieffektiv faktisk en af de mest effektive varmepumper på markedet. Samtidig har den også et kølemiddel, som er et ekstremt miljøvenligt kølemiddel, da den lader varmepumpen udnytte energien fuldt ud. Varmepumpen kan desuden fungere i alt slags vejr, den kan fungere helt ned til minus 35 grader, og den kan stadig opvarme dit hus på ingen tid.

 

En varmepumpe der kan kontrolleres via internettet

Med en Panasonic vz9ske kan du desuden kontrollere og styre varmen i dit hus igennem internettet eller via en APP. Dette gør også, at varmepumpen er den bedste, hvis du har et sommerhus. Du kan nemlig opvarme sommerhuset, inden du ankommer og dermed være fri for at gå at fryse, når du først ankommer. Derudover kan du programmere varmepumpen til forskellige temperaturer i dit hjem i løbet af dagen. Der behøver for eksempel ikke være alt for varmt derhjemme, når du alligevel er på arbejde. En anden fordel er sollyssensorer. Varmepumpen registrerer, hvis solen opvarmer huset, så vil varmepumpen tilpasse sig dette helt automatisk. Denne varmepumpe er altså både allergi- og miljøvenlig, men den giver også en stor energibesparelse samt energiudnyttelse.