Sådan får du en effektiv back-up

Når du har et firma, så er det essentielt, at der er styr på, hvad man gør, hvis man skulle være ude for et muligt tab af data. Det kan nemlig være et stort slag mod firmaet, hvis man lige pludselig mangler noget essentielt data. Derfor er det uhyre vigtigt, at man har 100% styr på, hvordan ens data er beskyttet mod at blive tabt, så man ikke ender ud i problemer, som man ikke kan kontrollere.

Alle de forskellige typer

Der er mange forskellige løsninger, når det kommer til back-up at data hos et firma. Man kan som regel vælge mellem selv at have sin data on-site eller vælge at have online backup til firmaet. Man kan også vælge nogle hybrid-løsninger, hvor man har noget af dataen på stedet og noget at det i skyen. Nogle gange har man brug for nogle lidt andre back-up-planer, så det gælder om at finde et firma, som kan give jer lige præcis dét, som i har brug for. Det kan være, at i har brug for at få sikker beskyttelse af data om slutbruger-enheder eller at i har brug for Veeam cloud connect, der kan integreres direkte i kundens veeam-løsninger. Uanset hvad i har brug for, så findes det derude.

Det skal du lede efter

Det vigtigste element er, at man føler sig sikker på, at ens data er godt beskyttet. Hvis man er i en situation, hvor man har brug for at få sin data genskabt, så er det ofte den sidste udvej og hvis dette fejler, så er ens data tabt for altid. Man skal derfor tænke sig godt om og snakke grundigt med udbyderen for at være sikker på, at de har den rette løsning til dig og dit firma. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan læse mere, så se med her.