Sådan får din virksomhed bedre IT-sikkerhed

I disse dage er hacking, virus og andre digitale trusler en stor bekymring for virksomheder. Mange virksomheder opererer med meget væsentlige og fortrolige oplysninger, der helst ikke må forsvinde eller falde i hænderne på uvedkommende. Derfor er it-sikkerhed meget vigtigt, når man driver en virksomhed. Hvis du er i tvivl om, hvordan man får en god it-sikkerhed, så kan det være en god idé at alliere sig med it-supportfirmaer, der ved præcist, hvordan man opnår den bedste sikkerhed og kontrol. Hvis du vil vide mere om, hvordan din virksomhed i København kan blive mere sikker, så læs her om IT-r IT-support/services.

3 gode råd til bedre IT-sikkerhed

  1. Hold jer opdaterede

Love, regler og krav i forbindelse med it-sikkerhed ændrer sig hele tiden. Der opstår hele tiden nye sikkerhedshuller og softwarefejl, som kan være til fare for sikkerheden. Derfor er det meget vigtigt at holde sin software opdateret, således nye ændringer, der skal forhindre smuthuller til systemet, kan træde i kraft. Du får sandsynligvis en notifikation om, hvornår der findes nye ændringer til softwaren, og så er det vigtigt at opdatere med det samme.

  1. Målret funktionerne

Hvis alle medarbejdere har samme rettigheder til brug af funktionerne, er sikkerheden generelt lavere. Derfor kan det i mange tilfælde være en fordel at udnævne enkelte personer, der har flere rettigheder i forhold til administrationen. Overvej derfor at målrette og begrænse adgangskoder og rettigheder til netop det, medarbejderen har brug for at arbejde med. Det gør risikoen for at skadeligt software kan bevæge sig ind på flere tråde i netværket meget mindre.

  1. Hav altid en backup

Hvis uheldet skulle være ude og data går tabt, så er det essentielt at have en pålidelig backup, så vigtige informationer ikke forsvinder. Overvej derfor hvor hyppigt I tager backup og indstil de rette intervaller alt efter, hvor meget data, der tilskrives hver dag.