ProSonas har hjulpet nogle af de største danske virksomheder med videoproduktion

Videoproduktion, storskærmsproduktion og liveproduktion er spidskompetencer for ProSonas, der er et veletableret videoproduktionsfirma, der hjælper danske virksomheder og institutioner med både små og store opgaver.

Hvis din virksomhed eller jer som institution mangler en professionel partner inden for videoproduktion, der baserer dem selv på værdier som stabilitet, troværdighed og høj, teknisk kvalitet, så kan I uden bekymring teame op med ProSonas, der har masser af erfaring med at lave videoproduktion i København, uanset hvad opgaven lyder på.

ProSonas har gennem de sidste otte år specialiseret sig i at kunne tilbyde videooptagelser og streaming, og de er derfor blevet et erfarent produktionsselskab med et godt renomme, der kan producere video, lave livestreaming, lave storskærmsproduktion og B2B-liveproduktion i TV-kvalitet. De laver det blandt andet til investor relations, events og konferencer.

Københavnerafdelingen af ProSonas den meste aktive del af selskabet, da det er her de store børsnoterede og internationale kunder har hovedsæde. Det har blandt andet hjulpet BMW med at skabe flere sikre bilister på vejene, de har gjort det muligt for Vogue at vise retningen for moden via tolkning til den københavnske modeuge, de har hjulpet statsministeren med at skabe flere ledere i det københavnske erhvervsliv, og så var de tilstede, da Deloitte havde en af deres vigtigste omlægninger i virksomhedens historie med udspring i København. Derudover har de også hjulpet Kopenhagen Fur, H.K.H Kronprisesse Mary og Hjerteforeningen.

ProSonas har hovedkontor med salg og administration i Vejle men har lokale produktionskæder i København, Aarhus, Odense, Aalborg og de 10 største provinsbyer.