Polyurethan giver dig endeløse muligheder

Hvis du er på udkig efter et spændende og mangfoldigt materiale at arbejde med, er polyurethan et meget fornuftigt bud. Materialet er anvendeligt til utroligt mange formål, og kan fremstilles på forskellige måder, for når man snakker polyurethan findes der en del forskellige muligheder. De mangeartede muligheder har hver især deres varierende og talrige fordele, som du kan læse nærmere om nedenfor. Polyurethan kan nemlig bruges til at fremstille stort set alt lige fra medicinsk udstyr til møbler til isolering til bildele. Der er uendelige muligheder, hvis du vælger polyurethan som materiale, men forhør dig gerne hos en professionel og kompetent producent, der har styr på brugen og holdbarheden af de forskellige typer polyurethan.

Typer af polyeruthan og deres anvendelse

Du kan nemlig både få fleksibel polyuretan, massivt polyuretan samt hårdt opskummet polyurethan. Det første bruges i stor stil til møbler, babyudstyr, legeredskaber og handicaphjælpemidler. Det skyldes, at materialet er godt til de dele, som kommer i kontakt med en potentiel bruger. Materialet er yderst berøringsvenligt, fleksibelt og blødt – dog med en høj styrkeegenskab. Tager du derimod massiv polyurethan, får du et hårdere materiale med en stor slagstyrke. Det gør det godt til produkter der har til formål at beskytte noget. Kabinetter til elektronik, medico-udstyr og bildele er nogle af de ting, hvor man kan benytte massiv polyurethan. Hårdt opskummet polyurethan er et af det letteste materiale. Det gør det super som isoleringsmateriale og andre produkter, der stiller krav til lethed.

Uanset behov kan polyurethan være løsningen

De mange forskellige slags, der findes giver endeløse muligheder for brug. Hvis du skal have lavet noget, kan du tage fat i Tinby. De laver alt i polyurethan– og de kan også hjælpe dig til dit næste projekt. De kan vejlede dig i, hvilken type polyurethan, der vil være mest gavnlig for dit produkt at blive fremstillet i. Tinby har mange års erfaring i arbejdet med poluturethan, som gør, at de kan give dig den nødvendige sparring og derudover en kyndig guidning. På den måde får du det mest optimale materialevalg og dermed mest muligt ud af dit produkt i sidste ende. Og det er ligegyldigt, om du blot skal have fremstillet en del af en større enhed som fx et rat i en bil eller selve produktet. Tinby er virksomheden, som du skal have fat i. Gør dine drømme til virkelighed med polyurethan og få et produkt med lige præcis de egenskaber, som du har behov for.