Offline, online og internt, 3 vigtige ting i virksomheden

Sponsoreret indhold

Der er mange ting der er vigtige når det kommer til at styre og drive en virksomhed. Her er nogle af de nok vigtigste ting du skal huske på! Dette gælder for alle brancher og alle virksomheder, så det er bare at komme i gang!

 

 

Online

En online tilstedeværelse er alt afgørende for en virksomhed i dag. Og det gælder alle brancher. De brancher hvor der er mindre brug for det kunne være butikker i centrum af byen og nogle håndværker forretninger på landet. Men uanset hvad, så handler det om forbrugernes adfærd og altså handlemønstre, og der viser alle studier indenfor alle brancher, at forbrugerne bruger nettet kun mere, til at finde produkter og virksomheder. Og selvom det er mange der tror det, så kan du ikke bare lave en Facebook side og få alle dine venner og bekendte til at dele den, eller for den sags skyld dagligt poste ting på den Facebook side, og så tro at det er nogen der rent faktisk ser reklamerne. I dag er der mindre end 2% af de mennesker der har liket din Facebook side der rent faktisk ser dine opslag. Det betyder altså at du enten skal tage et kursus eller få et bureau til at hjælpe dig. Hvis du overvejer at stå for det selv, kunne det være en god ide at få rådgivning fra et online marketingbureau. De kunne kigge på din virksomhed og din branche og rådgive dig til hvad for en online marketing vej du skulle gå. Der er endda nogle bureauer der holder kurser selv!

 

Internt

Når man ejer en virksomhed, er det utrolig vigtigt at have styr på de interne ting såsom budgetter, kundelister, GDPR og den generelle daglige ledelse. Det er nogle virksomheder der ikke laver andet end at optimere andre folks virksomheder. Det første de går igennem er den interne styring, da det i den grad handler om at optimere sine arbejdsproces, så du og dine medarbejdere kan yde deres maksimale. Og det er faktisk en af de ting vi danskere er kendt for at være gode til.  Og med den teknologiske alder vi lever i, er der ingen tvivl om at den bedste måde at gøre dette på er gennem diverse programmer til computeren. For at understrege vigtigheden af at have styr på den interne del, kan vi jo tage GDPR som eksempel. Vidste du f.eks. at du kan få en bøde på 4% af din omsætning, hvis du ikke har styr på det? Så hvis du ikke allerede har dine kunders informationer liggende et samlet og sikkert sted, og i øvrigt indsamler data du ikke har fået lov til af kunderne, ja så kan du hurtigt ende med en bøde på 1,2 millioner kroner! Hvis du igen er i tvivl om hvilke programmer der passer bedst til dig, kunne virksomheden peoplenet.dk være en oplagt samarbejdspartner. De levere både kurser og programmer!

 

Offline

Når en virksomhed får kunder, så foregår det ofte ved et besøg hos enten kunden eller hos dig som virksomhedsejer. Ofte er det netop det sidste, og det betyder at du skal hav et præsentabelt sted at invitere kunden hen. Alt for ofte kommer man ud et sted, hvor der ikke er blevet tænkt over detaljerne. Man skal huske på at det er vigtigt at man giver kunden en god oplevelse hele vejen igennem kunderejsen. Så når du holder møde skal der selvfølgelig være et whiteboard man kan tegne på. Der skal være reklamer og bannere ved døren. Der skal også gerne være små brochure i venteværelset og skraldespande og askebægre udenfor bygningen. Det samlede billede! Netop skiltex.dk er rigtig gode til alt hvad der har med skilte, tavler og andet udstyr der gør dit kontor mere præsentabel.