Ny database – Find nemt personer og virksomheder i erhvervslivet

Branchekendskab er en væsentlig faktor, hvis du gerne vil drive en god og solid forretning. Med den nye database Find-Virksomhed.dk kan du hurtigt og nemt finde informationer om virksomheder og personer, som du overvejer at handle med. Jo mere du ved om en potentiel samarbejdspartner, desto bedre er du stillet inden en aftale indgås.

Tjekker du anmeldelser og priser på internettet, inden du beslutter dig for at købe et produkt eller en service fra en webshop? Selvom du tror på det bedste i folk, er det alligevel dejligt at slippe for dårlige oplevelser.

Det samme gør sig gældende, når du skal indgå aftaler med erhvervskunder. Her er det en fordel at kunne tjekke op på økonomi, ejerforhold og årsregnskaber – og eventuelt historik i forhold til konkurser. Disse informationer kan være afgørende for din egen virksomheds økonomiske situation. Du kan søge efter konkrete virksomheder og erhvervsfolk i databasen lige her.

Sådan kan du bruge databasen

På Find-Virksomhed.dk kan du bl.a. søge på personnavne, virksomhedsnavne og CVR-numre, og herefter tilgå en lang række data, lave udtræk og meget mere. Der kan være mange grunde til at slå personer og virksomheder op i databasen, og den viden du opnår kan ligeledes bruges på flere måder.

Måske leder du efter kontaktpersoner inden for en konkret branche, eller ønsker at tjekke en virksomheds økonomiske situation, inden du afgiver en ordre. Ved at lave grundig research forud for indgåelsen af en aftale, er du bedre stillet i fremtiden.

Erhvervspersoner og roller

Slår du en konkret erhvervsperson op i systemet, kan du også få et overblik over, hvilke roller han eller hun har. I erhvervslivet er det meget normalt at have flere forskellige roller – det kunne f.eks. være som bestyrelsesmedlem i tre forskellige virksomhed, ejer af en fjerde og direktør i en femte.

Som kommende kunde, samarbejdspartner eller konkurrent, er det en fordel at vide, hvilke forskellige kasketter virksomhedens ledere har på. Du kan også anvende søgefunktionen til at orientere dig i personens netværk. Erhvervspersoner med et stærk netværk kan på sigt blive en stor gevinst for dig.

Brancher, økonomi og regnskaber

Udover søgning på konkrete virksomheder og personer, kan Find-Virksomhed.dk også bruges til at undersøge hele brancher – eventuelt inddelt i geografiske områder. Er du f.eks. sælger, og ønsker en liste med alle autoværksteder i Randers, kan du nemt søge disse oplysninger frem. Det samme gælder naturligvis for privatpersoner, som bare leder efter et sted at få repareret bilen.

Du kan også udnytte din viden om markedet til at analysere dine konkurrenter. Tjek f.eks. konkurrenternes økonomiske situation, årsregnskaber og ejerforhold. Ved at have en finger på pulsen, er der gode chancer for, at du kan optimere din egen virksomhed.

Annonce på Find-Virksomhed.dk

Sidst men ikke mindst kan du også anvende Find-Virksomhed.dk til at skaffe kunder i din butik. Med en annonce på siden bliver du synlig for dine kunder og skiller dig ud fra konkurrenterne. Du vælger selv hvilke søgeord, som passer til din virksomhedsprofil samt det geografiske område, hvor du gerne vil have din annoncen vist. Besøg Find-Virksomhed.dk for mere information.