Når du tager dit kørekort, skal du på førstehjælpskursus

Der er mange unge, der ser frem til at blive 18. Når man fylder 18, bliver man på papiret voksen, hvilket betyder, at man både kan stemme, købe alkohol og køre bil lovligt. Derfor er der også mange, der melder sig til et hold på en køreskole, men mange har en tendens til at glemme, at man skal igennem mange forskellige ting, før man kan stå med sit kørekort i hånden. At tage sit kørekort tager op til 4 måneder at afhængigt af køretimer, teoritimer, beståede eller ikke beståede prøver og ventetid. Derudover skal man på glatbane, mens man også skal igennem 8 timers førstehjælp, for at man kan få sit førstehjælpsbevis. Leder du efter et sted i København, hvor du kan tage dit førstehjælpsbevis som en del af dit kørekort, så kan du blive meget klogere på det herunder.

Husk at booke i god tid

Et førstehjælpsbevis udløber indenfor kort tid, og det er derfor vigtigt, at man tager sit førstehjælpsbevis kort tid inden, man begynder på kørekort eller imens. Der er dog ofte rift om pladserne, og det kan derfor være en fordel at booke i god tid, så du kan være sikker på, at du ikke skal udsætte din køreprøve, hvis der er lang ventetid på førstehjælpsholdene. Klik her for at blive klogere på hvor du kan tage dit førstehjælpskursus i København, så du kan komme videre med dit kørekort.

Meld dig til via nettet

I dag bruger man nettet til mange ting, og du kan derfor også nemt og hurtigt booke dig på et førstehjælpskursus, når du kommer dertil. Via ovenstående link kan du finde et kursus nær dig, så du kan få taget dit bevis, inden du skal til køreprøve. På den måde kan du komme lange ventetider i forkøbet, så du med minimal ventetid kan få dit kørekort i hånden.