Motivér dine ansatte

Som virksomhedsejer ønsker du altid glade og motiverede ansatte. Med motiverede ansatte når du længst. Dog kan det være svært altid at holde motivationen oppe, når der går hverdag i den. Motivationen dør især, hvis ikke dine ansatte føler sig bemærket, værdsat og lignende. Men hvordan motiverer du så dine ansatte bedst muligt?

 

Ros dine ansatte

 

Noget af det, som du tit kan glemme, er at rose sine ansatte. Hvis du roser dine ansatte, når de har gjort noget godt eller opnået et nyt resultat eller fremskridt af en eller anden slags, vil det både motivere dem og gøre dem glade. Så husk at lægge mærke til det. Ikke bare lægge mærke til det, men sæt ord på det. Vi kan også tit komme til at tænke ”hvor var det godt gjort af hende!” inde i vores hoved, men uden nogensinde at få det fortalt. Tag dig tid til at få det fortalt.

 

Giv dem nye udfordringer

 

Hvis du nogle gange sørger for at give dine ansatte nye udfordringer, vil det virkelig motivere dem. Hvis du aldrig bliver udfordret, vil du aldrig opnå nye og bedre resultater. Hvis du som ansat til gengæld bliver udfordret og kan mærke og se, at du laver fremskridt, vil du blive motiveret til at gøre det endnu bedre næste gang.

 

Ryst dine ansatte sammen

 

I en virksomhed kan der hurtigt gå hverdag i den, og de ansatte når ikke nødvendigvis at lære hinanden særlig godt at kende. Specielt hvis det er en virksomhed, hvor der regelmæssigt kommer nye ansatte til, kan det være svært at lære hinanden rigtig godt at kende. Dog er det en ting, som styrker fællesskabet rigtig godt i en virksomhed, hvis de ansatte kender hinanden godt og har en god kemi. En idé er at afholde nogle forskellige arrangementer for dine ansatte. Det kan være alt fra en bowlingaften til en julefrokost. Hvis du har det godt på din arbejdsplads som ansat, vil du automatisk bliver mere motiveret til dit job. Som virksomhedsejer skal du sørge for, at alle får lært hinanden bedre at kende og grine sammen.

 

Snerydning

 

Vinteren er så småt på vej i Danmark. Det vil også sige, at I risikerer sne på alle jeres udendørsområder. Hvis ikke jeres områder er vildt store, kan I stå for det selv, hvor I gør det til en fælles ting. Hvis ikke, kan I få nogle ude fra til det. Snerydning i København.