MInimalistisk indretning vinder frem

Den minimalistiske scandinaviske boligindretning er blevet mere og mere populær og er først og fremmest slået igennem i indretningen af vores køkkener og badeværelser, hvor alt er blevet helt simpelt og clean i udtrykket.

Et køkken uden køkken

Minimalistisk indretningDet er blevet yderst populært med et køkken, som er integreret i rummet på en måde, så samtalekøkkenet ikke længere fremstår som et køkken, men nærmere som et opholdsrum, der tilfældigvis har en bordplads med en håndvask.

Mange indretter samtalekøkkenet som et hobbyrum nærmere end et køkken, hvor selve køkkenbordpladen også inkluderes i rummets brug.

Før i tiden var der en mere adskilt opdeling mellem spisebord og køkken og køkkenmøblerne var mere traditionelle.

I dag ser man ofte skabe, der gemmer alt væk og giver hel rene skabsoverflader med integrerede hvidevare så f.eks. ovnen også er integreret bag en låge.

Hele hjemmet bliver mere og mere minimalistisk

Det skal være nemt at leve og nemt at rydde op, gøre rent go holde overblik og det skal være hurtigt at gøre klar til gæster.

Des mere minimalistisk boligen indrettes, des lettere kan man opnå det pinligt rene hjem mange ønsker og gøre det nemt at rydde op.

Alt gemmes bag låger i skabe og der er få nips og pynte genstande i hjemmet, så det er nemt at gøre rent.

Gulvene er lakerede trægulve, så de er lette at rengøre og der vælges i høj grad gulvvarme som varmekilde.

Soveværelset er til at sove i

Stort Tv i soveværelset og kontorplads i hjørnet er ikke længere normalen, her er soveværelset også blevet simpelt -og dog ekstra komfortabelt med nye elektronisk hæve/sænke senge.

I mange hjem er der ligeledes kommet ekstra fokus på hygiejne og indeklima, derfor er vasketøj ikke at finde i soveværelset længere.

Færre døre i hjemmet

Det nye Scandinaviske hjem er med langt færre døre, de fjernes ganske enkelt for at gøre det lettere for varmen at cirkulerer og hvor der er behov, opsættes ofte en skydedør, der nemt kan trækkes for.
Se eventuelt et udvalg af de nyeste moderne skydedøre til indvendig brug hos Eclisse.dk her