Mangler du en spændende madordning i virksomheden? Prøv tapas!

Maden i kantinen kan ofte føles kedelig og alt andet end spændende, selvom kokkene sikkert gør, hvad de kan for at variere kosten. Men nogle gange er det ikke nok at udskifte kødbolle-fredag med frikadelle-fredag. Der skal andre boller på suppen. Bogstavelig talt også. Hvorfor ikke prøve noget andet end den traditionelle kost ved at forsøge med tapas som catering i Vesterbro, København. Det kunne blive tapas-tirsdag. Forkæl dine medarbejdere med en unik smags- og spiseoplevelse til fester eller et par gange om ugen/måneden.

Tapas giver mulighed for at smage en masse forskelligt på kort tid, da portionerne ikke er særlig store, men der er til gengæld meget forskelligt at tage af.

Tapas som catering – det behøver ikke være på restaurant

De fleste kender sikkert tapas fra restauranter, men det behøver ikke nødvendigvis kun at være noget, som man tager i byen for at opleve. Tapas kan sagtens laves til catering, hvor maden kan blive bragt, lavet på stedet eller noget helt tredje.

Bestil maden udefra

Mange tapasrestauranter tilbyder afhentning og levering af mad. Dette kan være en god løsning til firmaet, som ønsker at prøve noget nyt om middagen. En idé kunne være at lave en rundspørge blandt medarbejderne, så det blev bestilt det, som de fleste kan lide.

Hyr en kok og tjener

Gå et ekstra skridt med tapasoplevelsen ved at hyre en tjener og en kok til at komme ud og hjælpe til ved store selskaber. Måske er der én i firmaet, der fylder år? Tapas catering har aldrig været mere interessant.

Perfekt til hverdage, fester eller andre begivenheder i virksomheden

Det behøver ikke nødvendigvis at være en speciel begivenhed før, at der kan blive serveret tapas på arbejdspladsen. Der er rig mulighed for at få mad leveret. Løsningen er også perfekt til firmafester og større begivenheder i virksomhedsregi, da det tilbyder en spændende og unik måde at spise på.