Lån til virksomhedsstart på nettet – hvilke muligheder har jeg?

Det er ikke alle, der har råd til at starte deres eget firma – specielt ikke, hvis det er en forretning, der kræver en stor startkapital. I stedet for at skrinlægge idéen, bør du i stedet undersøge andre muligheder for finansiering. Du kan f.eks. mødes med din bankrådgiver og lave et oplæg, hvor du præsenterer din forretningsidé og udbeder dig et opstartslån.

Det er dog ikke altid, du kan overbevise din bankrådgiver om, at det er en god idé, at du starter din egen forretning – og slet ikke for bankens penge. Hvis det ikke er noget, du har held med, så er det ikke ensbetydende med, at du skal give op. På trods af, at de er begrænsede, så er der fortsat andre muligheder for at finde den nødvendige kapital.

Du kan låne penge til opstarten på nettet

Du kan finde et stort antal låneudbydere på nettet. Det er dog ikke dem alle, der kan låne penge ud i en skala, der gør, at det kan bruges som startkapital til en forretning. Hvis du har planer om at starte en ny forretning, så er det nemlig sjældent en billig affære og derfor er du også nødt til at låne penge i et relativt stort omfang – og det kan du også online.

Faktisk er det muligt at låne helt op til 500.000 kr. i form af et såkaldt forbrugslån. På trods af dets navn, så er det dog ikke ensbetydende med, at det kun kan bruges til forbrug. Et sådant lån kan tjene netop dét formål, du ønsker, det skal tjene – og det er netop dét, der er fordelen ved denne type lån og långivere, for der bliver ikke stille nogle spørgsmål.

Langt de fleste kan få bevilget et forbrugslån på nettet, men du skal selvfølgelig huske på, at des højere et beløb, der er tale om, des strengere bliver kravene også. Der findes op til flere udbydere, der tilbyder udlån på mellem 250.000 kr. og 500.000 kr., hvilket er mere end nok startkapital til de fleste typer forretninger.

Det er ikke billigt at låne penge på nettet

Det er vigtigt, at det understreges, at det ikke er billigt at låne penge på nettet. Derfor er det heller ikke nemt at få det til at hænge sammen økonomisk i opstartsfasen. De fleste får nemlig en kassekredit i banken, som de kan trække over på. Det betyder, at de selv kan være herre over, hvornår de vælger at afdrage på den gæld, de har til deres bank.

Hvis du i stedet vælger et lån, så er det ikke helt så nemt, for så er der afdrag, der skal betales én gang i måneden. Det er derfor slet ikke sikkert, du kan få din forretning til at løbe rundt, hvis du optager et lån på nettet. Derfor er det uhyre vigtigt, at du sørger for at regne på det og overveje det meget nøje, inden det er noget, du vælger at kaste dig ud i det.