Kvinde, kend dit klædeskab

Kender du det, at man godt kan komme til at hænge lidt for meget fast i det samme tøj? Hvor man før var eksperimenterende og legende i sin tøjstil, kører man efterhånden i ring i de samme mønstre igen og igen. Måske er det nærmest blevet en refleks at række ud efter den sorte cardigan hver dag, for den passer jo til alt. Men det er ærgerligt, at det er sådan, for det også kan være utroligt sjovt og givende at lege lidt med sin stil. Med en smule god vilje, kan man så at sige lære sit klædeskab at kende igen – og opleve helt nye sider af sig selv.

 

Sæt dig selv en udfordring!

Man kommer ingen vegne, hvis man ikke tør gøre nye ting, så her kommer et par små udfordringer, man kan give sig selv som hjælp til at komme ud af klædeskabet og i gang med at prøve nyt tøj:

  • Gå i mindst et farvet stykke tøj om dagen. Det kan være alt fra kulørte sokker til farvestrålende tørklæder. Hvis man er kørt lidt fast i det sorte, kan det være en god hjælp til at prøve noget andet.
  • En klog mand sagde engang, at man skal gøre en ting hver dag, som skræmmer en. Det kan sagtens overføres til tøj! Prøv at tage noget tøj på, som du tidligere lod hænge i skabet, fordi du var i tvivl, om du kunne bære det. Det kan virkelig være et boost for selvtilliden.
  • Den sidste er også den sværeste. Men hvis du har mod på det, så prøv at overlade dit kreditkort til en veninde og lad hende vælge noget tøj til dig. Det bliver helt sikkert sjovt for jer begge to, og måske kan hun se nogle sider af dig, som du aldrig selv havde tænkt over.

 

Inspiration til nyt tøj

Når man bevæger sig ud i det ukendte, kan det selvfølgelig godt være nødvendigt med noget nyt tøj til rigtig at omfavne ens stil. Der er heldigvis masser af pænt at vælge imellem, blandt andet det flotte kaffe tøj, som kan købes hos companys.com. Mærket holder sig i en afdæmpet farvepalet, men det gennemtænkte design vil klæde enhver kvinde. Omkring fodtøj kan man måske overveje et par nye sko fra shoe biz, der kan købes hos anthon.dk. Sortimentet tæller alt fra støvler til unikke sandaler, men følelsen af glamour er altid til stede.