Køb hus i Malaga og hold ferie når du har lyst

Langt de fleste mennesker elsker ferie. Selvfølgelig gør vi det, og der er mange måde at holde ferie på. De fleste foretrækker at rejser ud over landets grænser og søge nye oplevelser ude i verden. Vi er så heldige i Europa, at vi har et væld af rejsemuligheder, der alle passer til netop den type ferie du gerne vil på. Hvad enten du er til skiferie, charterrejse eller ferie med så lav puls som muligt, så kan du være sikker på at finde en destination, der passer til formålet. Danskernes foretrukne feriedestination har gennem længere tid været Spanien. Spanien er en god destination, fordi den giver dig gode muligheder for at se og prøve meget forskelligt. Noget af det gode ved Spanien er, at der findes så mange gode destinationer i landet. F.eks. har du mulighed for at rejse til Barcelona, Madrid, Gran Canaria, Ibiza, Granada, og selvfølgelig også Malaga.

Hvorfor skal du vælge Spanien som feriedestination?

Der er mange gode grunde til, at danskerne vælger Spanien år efter år. Spanien kan tilbyde dig en masse forskellige aktiviteter, og du kan være sikker på at stille eventyrlysten eller få en flot kulør under den varme sol. Spanien er desuden meget unik, fordi de mange regioner og mindre landsbyer har hver deres unikke præg. Derfor kan du sagtens rejse til landet flere gange, uden at få den samme oplevelse som sidste år. Og selv hvis du rejser til samme by eller destination, så kan du være sikker på, at du finder noget nyt at se eller prøve. Er du til kultur og arkitektur? Vil du hellere nyde dagen på stranden? Eller er du mere til god mad og vin? Spanien kan tilfredsstille enhver lyst, du måtte have. Én af de populære destinationer i Spanien er Malaga, og det er der også gode grunde til.

Seværdigheder i Malaga

Malaga er en utroligt smuk by, og den er desuden rig på oplevelser af enhver art. Malaga er bl.a. en kulturel højborg, og du kan bl.a. opleve et væld af gallerier, hvori mange af Picassos malerier og værker hænger. Den berømte maler er nemlig født i Malaga, og du har måske hørt om nogle af hans værker såsom Guernica. Derudover er Malaga også hjemsted for Alcazaba, som er et maurisk fort opført i det 11. århundrede. Du har også mulighed for at opleve drypstenshuler en lille time udenfor byen, i nærheden af den mindre by Nerja. Malaga har desuden et væld af strande, og de fleste kan findes mindre end et par minutters gang fra centrum. Rejser du til Malaga i August måned, så kan du være så heldig at få lov at deltage i den store byfest Feria. Her holder de lokale en kæmpe byfest med musik, mad og flamenco, og de lokale er ikke bange for at klæde sig i traditionelle dragter.
Kunne du tænke dig at holde ferie i Malaga, lige når du har lyst? Så kan du med fordel købe hus i Malaga og holde ferie på dine betingelser, lige når det passer dig.