Knager – praktiske og alsidige

Man kan dårligt forestille sig et hjem uden mindst en række af knager. Dels fordi man har brug for at hænge tøj, viskestykker, håndklæder og meget andet op, og dels fordi det simpelthen er et genialt lille møbel, der løser mange opbevaringsudfordringer. I entréen er det jo oplagt at hænge en række af knager op. Er din entré meget smal, kan du desuden få en yderst pladsøkonomisk en af slagsen. Knager findes i mange forskellige former og farver, så lad dig endelig inspirere af de mange varianter, og vælg din egen favorit. Skal det være knager, der bare stille og roligt udfører deres mission, eller må det hellere end gerne være nogle med noget spræl i? De er i er i hvert fald yderst praktiske, og du kan dårligt have for mange af dem.

Sorte knager i vandrør

Når du nu er på udkig efter din nye række af knager, så spiller ikke kun formen en rolle. Du må nemlig også tage stilling til materialet. Du skal naturligvis også beslutte dig for, om du blot vil have et sæt billige knager, der bare udfører sit arbejde, eller om du vil havde et sæt mere luksuriøse knager, der ser godt ud samtidig med at være praktiske.

Se eventuelt de rå og rustikke knager, der er lavet af gamle vandrør. Disse knager er perfekte til både jakker, tasker og smykker og så ser de desuden yderst godt ud på væggen. Knagerne fås naturligvis i sølv, som vandrørene naturligt kommer i, men du kan faktisk også få forte knager i vandrør – og de er mindst ligeså flotte.

I det hele taget har du utallige muligheder for selv at skabe den eller de knageløsninger, der passer til dig og til dit hjem. Derudover er en række af knager yderst nem at skifte ud eller flytte rundt på, så dit hjem lynhurtigt kan få et andet udtryk. Du kan faktisk lige her se et stort udvalg af knager.