Klæd dig rigtigt på til firmafesten

Firmafester er medarbejdernes måde at lære hinanden bedre at kende og styrke fællesskabet, men hvad tager man på til sådan en anledning? – du kan læse lidt nærmere om dine muligheder herunder.

Påklædning for mænd og kvinder

Uanset om man er en mand eller en kvinde, der skal til firmafest, så bør man iføre sig noget tøj, som man ikke har på til hverdag. Noget der udstråler fest, stil og personlighed.

For mænd
Det kan godt komme an på virksomheden og personlig stil, men et jakkesæt er et ret sikkert valg. Det er dog ikke helt billigt at gå ud og investere i et jakkesæt, så derfor kunne man vælge at iføre sig en skjorte, sorte langbukser og en blazer, for at virke mere afslappet i stilen og undgå den store udgift.

For kvinder
For mange kvinder er fest lig med kjole, og det kan man sagtens, fordi der findes mange forskellige modeller, farver og længder, der passer til enhver anledning. Derudover så findes der også kjoler i alverdens prisklasser, så alle har mulighed for at iføre sig en kjole.

Kjolen behøver dog ikke at være den eneste mulighed, da der findes alternativer. Kjoler er flotte og elegante, men buksedragten er blevet meget moderne igen, så det kunne være et alternativ. Du behøver derfor ikke at være bleg for at skifte kjolen ud med noget andet, når du skal til den årlige firmafest. Man kan også vælge noget imellem de to, som er en nederdel.

Har firmafesten et tema?

Hvis den kommende firmafest har et tema, så bør man klæde sig herefter. Det kunne for eksempel være tyrolerfest tema, så kræver det noget tyrolertøj til både mænd og kvinder. Det kunne også være et maskebal, hvilket kræver en lang kjole eller et jakkesæt, samt en maske, der passer til tøjet. Mulighederne er mange, men det vigtigste er, at man føler sig tilpas i det tøj, man har på, så festlighederne kan begynde.