Inspiration til sommeroutfits 2018

Trænger du desperat til nyt tøj til sommer? Du har muligvis åbnet skabene og kan kun finde slidte shorts og toppe, og du har nederdele, som er mindst 5 år gamle. Så skriger din garderobe på nyt omgående. Især når maj måned har været så varm, hvilket tegner på en rigtig god sommer. Mangler du inspiration til dette års sommertøj, kan du få det i dette indlæg.

Det skal du have i din garderobe til denne sommer

Der har allerede været hedebølge i sommeren 2018 i Danmark. Det er fantastisk – men ikke når man ikke er forberedt. Vi har haft nogle elendige somre de sidste år for at sige det mildt. Derfor har garderoben ikke ligefrem været fyldt op med sommerklæder. Og hvis man ikke skal dø af hedeslag, så må man have noget komfortabelt, let og smart tøj. Af tøj bør du have:

  • Denim shorts. Disse går aldrig helt rigtig af mode, men de hitter meget denne sommer. De er et sikkert valg til garderoben. Vælg dem for eksempel i lyse, blå eller sorte. Invester eventuelt også i en cowboyjakke til. Så er du helt med på modne og har noget at tage over om aftenen.
  • Blomstrede klæder. Blomsterprint er vel mere in, end det har været før. Det er overalt i alverdens farver og modeller. Du kan købe det som shorts, nederdele, toppe, sæt eller kjoler. Det er kun fantasien, der sætter grænser.
  • Kimono er en smart sag, som kan tages over alt slags tøj, og så pifter det looket op, uanset om du bare har en billig, sort kjole på inden under. Du kan have den åben eller lukke den.
  • Gode sandaler at gå i. Noget af det værste er at svede sine fødder, derfor er sandaler et must. Du kan få inspiration til nogle sandaler til kvinder, som både er gode og gå i og ser flotte ud her: https://www.eventyrsport.dk/dame/sandaler-damer.html.