Sponsoreret indlæg

Indret kontoret med utraditionelle kontormøbler

Kontor møblerNår du tænker på det klassiske kontor, så tænker du helt sikkert på store skriveborde, den klassiske kontorstol med eller uden armlæn, sorteringsskabe og skuffekassetter. Det er sådan, de fleste kontorer i Danmark ser ud – og det er der selvfølgelig ikke noget galt i. Kontormiljøet skal være funktionelt og praktisk, der skal være plads til alt og alle, og så skal hver arbejdsstation selvfølgelig også være behagelig for hver enkelt medarbejder. Man kan dog skabe det samme behagelige arbejdsmiljø med mere utraditionelle møbler til kontor. Læs med her og få gode idéer til indretning med mere utraditionelle møbler til kontor

Ståstøttestol

En ståstøttestol kender du måske bedst fra frisører og tandlæger. Det er en slags skammel enten på hjul eller få fast fod med hverken ryglæn eller armlæn, der går det muligt at rotere 360 grader. Ståstøttestolen er et godt alternativ til den klassiske kontorstol med ryglæn og armlæn, da den styrker mave- og rygmuskulaturen. På trods af manglende ryglæn holder man nemt balancen på den, da sædet i mange tilfælde er formet efter kroppen. Stolen giver støtte i enhver bevægelse – uanset om man sidder eller står – og det er derfor den ideelle stol til ethvert hævesænkebord.

Kontorcykel

Hvem siger at man ikke kan motionere imens man arbejder? Kontorcyklen er – som navnet måske antyder – en motionscykel som kontorstol. Kontorcyklen er en god måde at få lidt motion ind i det ellers stillesiddende kontorliv – den stimulerer nemlig blodcirkulationen i ben og lår, mens du cykler samtidig med at blod og ilt når bedre frem til hjernen. Det giver bedre mulighed for at koncentrere dig, så arbejdsopgaverne kan udføres hurtigere og mere effektivt.

Balancebold

Du kender sikkert motionsbolden fra dit lokale fitnesscenter eller måske fra din hjemmetræning. Det er dog ikke det eneste sted, hvor en motionsbold – eller også kaldet balancebold – hører hjemme. En ergonomisk balancebold passer godt ind på det traditionelle kontor som erstatning for den klassiske kontorstol. Balancebolden sørger for at aktivitet ved stillesiddende arbejde. Bolden aktiverer og styrker mave-, side- og rygmuskler, bidrager til bedre holdning og øger blodcirkulationen. Det skaber bedre koncentration og mere effektivt arbejde.