Hvad skal I huske på jeres køreferie?

Står ferien i år på en køreferie? Måske har du prøvet det før? Eller måske er det første gang, du skal prøve det med din familie? Hvad end det er det ene eller det andet, er der nogle forskellige praktiske og mindre praktiske ting, der altid er gode at huske på. Der kan være meget at tænke på, og det kan være svært at afgøre selv, om du har husket alt inden du skal afsted.

 

Sørg for masser af underholdning

 

De første par timer er sikkert ikke så kedelige, fordi alle er spændte og optimistiske. På det tidspunkt er alle stadigvæk ved godt mod, men turen kan hurtigt blive mere kedelig og måske endda konfliktskabende, fordi I bliver trætte, I keder jer og bliver utålmodige. Især hvis der er børn med på turen, er det vigtigt med en masse underholdning til turen. Det handler om at holde sig selv og hinanden nogenlunde beskæftiget hele tiden. Find på små ting, I kan lave sammen. Hvis tiden virkelig skal gå hurtigt, så sæt en film på omme bagved. Det kan f.eks. være på en iPad. Udover det findes der små spil, som er godt egnet til at spille i bilen. Snak sammen om, hvad I ser på turen. Dertil er det også vigtigt at huske én eller flere powerbanks, så der er strøm til hele turen. Ellers kan mange biler også godt oplade diverse devices, så længe I har husket opladere.

 

Navigation

 

På den lidt mere praktiske side, er det naturligvis vigtigt med noget navigation, så I kan finde vej. Både på vej derned, men også når først I er fremme. Det smarte ved at køre i bil er, at I kan køre rundt og udforske området eller landet, I er kommet til. Derfor er det også rigtig praktisk at kunne navigere rundt i landet. Se et stort udvalg af navigation her.

 

Snacks til de sultne munde

 

Det er også rigtig smart at medbring nogle snacks og drikkevarer eller købe nogle på. Det er selvfølgelig med til, at I ikke bliver så sultne på turen, men det hjælper også til, at tiden går hurtigere. Hvis I vil undgå at blive for irriteret på hinanden eller for trætte, så sørg også for at holde pitstops, hvor I får noget ordentligt at spise. Det afhænger selvfølgelig af, hvor lang jeres tur er.