Hvad skal du vide om kryptovaluta?

Kryptovaluta er en digital valuta som modsat de fysiske valutaer, såsom dollars og euro, kun handles med eller investeres i online. Disse valutaer opereres ikke af hverken regeringer eller banken, som er tilfældet med de fysiske valutaer. En kryptovaluta er, som det lyder, krypteret. Det betyder, at det praktisk takt er umuligt for det offentlige at spore, hvem der både har sendt og modtaget diverse overførsler. Som spekulant i kryptovalutaer opnår du en enorm handelsfrihed, eftersom valutaen er fuldkommen digital.

Her er de tre mest populære kryptovalutaer

De tre mest populære kryptovalutaer på markedet i dag er Bitcoin, Ethereum og Litecoin. Nedenfor vil du kunne læse lidt mere om, hvad de enkelte valutaer indebærer.

  • Bitcoin er den oprindelige kryptovaluta, som blev udviklet tilbage i 2009. Der kan både handles med og investeres i bitcoins, og det er faktisk også muligt at betale med bitcoins, når du handler på nettet.
  • Ethereum minder på langt de fleste punkter om valutaen bitcoins. Ethereum bliver faktisk kaldet bitcoins lillebror, men skaberen bag Ethereum ønskede at udvikle en forbedret udgave af Bitcoin. Dette er bl.a. lykkedes i forhold til transaktionstiden. En transaktion af Ether tager blot 12 sekunder, hvilket man ikke vil opleve med bitcoins.
  • Litecoin er den tredje mest populære kryptovaluta på markedet på nuværende tidspunkt. Litecoin har flere fordele, og to af dem er blandt andet, at Litecoin også har en enorm lav transaktionstid, der slår Bitcoin med længder. Derudover byder Litecoin også på en opbevaringsteknologi, der er yderst tilfredsstillende i forhold til mange andre kryptovalutaer.

Cryptoinvestering.dk kan hjælpe dig i gang

Der er selvfølgelig meget mere at lære og vide om kryptovaluta og ikke mindst de mange forskellige på markedet. Her kan cryptoinvestering.dk være dig behjælpelig. Her kan du finde overskuelige guides over de forskellige valutaer og ikke mindst en masse gode tips til, hvordan du kan komme i gang med at handle med kryptovalutaer.