Hold orden på områderne

Når man bearbejder sine inde- og udeområder i virksomheden, sender det vigtige signaler til potentielle kunder eller samarbejdspartnere om, at man har styr på sin forretning såvel som sine omgivelser.

For mange virksomheder er den bedste løsning at indgå et samarbejde med en ejendomsservicevirksomhed, der samtidig kan varetage firmaets udeområder. Denne partner skal være i fuld stand til at levere en totalservice, der holder alle områder i flot stand.

Pleje af indeområder

Når man taler om indeområderne i en virksomhed, vil der ofte være tale om, at alle zoner varetages. Det betyder, at der er inkluderet rengøring til at tage sig af oprydning, rengøring af kantine, toiletter, fællesområder m.m. At der bliver pudset glas, støvet af og vasket gulv samt at der altid står et parat mødelokale klart.

De indendørs områder er vigtige, fordi der altid er personer til stede i virksomheden, hvilket helt naturligt medfører bakteriespredning m.m. For at mindske sygdom og smitte, skal der være fuldt styr på hygiejnen, og dertil er rengøring essentiel.

Pleje af udeområder

Dine udeområder må endelig ikke blive overset. Det kan i værste fald betyde, at en kunde eller potentiel samarbejdspartner får et førstehåndsindtryk, der giver udtryk for, at din forretning er sløset. Er den sløset i sit udtryk og image, hvad skulle så forhindre det i at være tilfældet for produkter eller services?

Pleje af de ydre områder inkluderer, at græsset bliver klippet, at der bliver foretaget beskæring af træer, at der bliver passet blomster og at der køres affald væk.

Pleje af de ydre områder inkluderer dog også, at den pågældende virksomhed sørger for, der bliver fejet sne og strøet salt, når det er vintersæson. Dette er en meget væsentlig del af aftalen, som altid bør føres ind i kontrakten, eftersom det gør det mere sikker for alle personer at færdes omkring virksomheden.

Få det rette tilbud

Når du skal ud og søge tilbud, er det en klassisk fremgang, at du forhører dig hos flere selskaber, der kunne være en mulig hjælp. Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne og finde et prismæssigt fornuftigt udgangspunkt til din forhandling.