Har lastvognen det rette udstyr?

Følgende indhold er sponsoreret

Den danske lastvognsbranche spiller en kæmpe rolle i de fleste erhvervsdrivendes liv. Virksomheder over hele landet er dybt afhængige af, at lastvognene kommer frem med varepartier, så ’hjulene kan holdes i gang’.

Som vognmand bærer man et stort ansvar, da man skal nå frem med disse varepartier. Det er faktisk ikke bare nok, at de når frem – de skal også frem til tiden, og det upåagtet de mange regler om køre- pog hviletider, som der også skal tages hensyn til!

Det er med andre ord essentielt, at chaufføren har de rette hjælpemidler til rådighed, så han kan passe sit arbejde og være mest mulig effektiv.

Her er 3 ting, som vognmanden bør have til rådighed

Wirehejs

Wirehejs kan gøre en stor forskel, når det drejer sig om effektivitet. Skal man f.eks. flytte eller placere en container bliver opgaven betydeligt nemmere.

Godshåndtering kræver dog wirehejs, som er sikkert og let at vedligeholde. Dertil er det ofte nødvendigt at få tilpasset løsningen, så den opfylder de behov, den skal kunne klare. Find den perfekte wirehejs til dig her.

Medfølgertruck

En medfølgertruck sikrer chaufføren kompakte kræfter til at løse en bred vifte af opgaver. Skal der læses effektivt af, er der ikke altid tid til at vente på, der bliver en medarbejder ledig til at hjælpe en af med lasten.

Husk på at der er mange opgaver at løse for den gennemsnitlige lastvognschauffør, hvorfor der er behov for at få læsset af med det samme, det er muligt.

Med en medfølgertruck fjerner man behovet for at vente på ledig assistance. I stedet tager chaufføren opgaven i egen hånd og får læsset af og kommer videre.

Læssestøtter

Er der tale om tung last, som skal læsses af? Så kan det blive nødvendigt med en læssestøtter. Her er det værd at tænke i skridsikkerhed og bred konstruktion.

Udstyret gør på- og aflæsning lettere, så proceskæden ikke går i stå.